2.200 TL'ye topladığım sistem

ASUS H61M-PRO anakarta tek slot 8 gb ram takabilirmiyim? ya da 8x2?
Şu saatten sonra H61 soket 0 almayacaksınız hocam herhalde.

Hocam bende Barracuda falan alıcaktım ama sadece mağazalarda satılıyor sitesinde "Mağazalarda" ibaresi var. O yüzden aldım toshiba. Peki genel olarak hdd saymazsak sistemim iyi mi az önce attığım
Kardeşim soğutucuyu çıkartmanı tavsiye ederim. 4460 kullanıcısıyım ve yanında gelen stok soğutucu ile 7 aydır kullanıyorum. Hiçbir sorun olmadı. Soğutucuyu çıkartıp anakartı H81-Plus almanı tavsiye ederim. Bu sisteme o anakart yakışmamış. WD Blue alın harddiski Seagate yoksa.

Vallaha elimde 3. nesil işlemci var ne yazık ki maddi durumda sıkıntıda olduğum için tercihim mecburen o. z77 anakartlar satılmıyor satılsa alıcam kahrolasıca z77 i7 3770 3.4ghz işlemci

bir de eklemek istedim gtx 970 ya da 960 almayı dusunuyorum dar boğaz falan herkes birşeyler soruyor bende sorayım sıkıntı cıkartırmı? fps bakımından falan

Arkadaşlar kararsız kaldım R9 380 4GB mı alayım yoksa Gtx 960 4GB mı. Birisi 380 diyor birisi 960. Testlere baktım genel oyunlarda 380 2-4 fps önde ama gta 5 de gtx 960 full ayarlarda 60 fps 380 45 fps. Kararsız kaldım bi yardım

Güncel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…