2-3.5 bin TL arası TKL klavye önerisi

Bütçe
2000-3500

22ERSO

Decapat
2000 -3500 TL arası TKL klavye arıyorum şu an mavi switch bir klavye kullanıyorum artık baydı mavi switch, maviden daha kısık sesli bir switchli klavye önerir misiniz?
TKL önceden kullanmadım ama num tuşlarınıda çok kullanmıyorum sadece arada GTA 5 falan giriyorum uçak kullanırsam falan o sırada kullanırsam kullanıyorum ama çoğunlukla CS falan oynuyorum.
Şu an aklımda 2 model var Razer Blackwidow v3TKL ile HyperX Alloy Core u düşünüyorum fakat Black Widow V3 de yeşil switch var ve o da neredeyse mavi switch kadar sesli diye biliyorum önerilerinize açığım.

Hocam selamlar, aradığınız klavye Türkçe tuş takımı mı? İngilizce mi?

Eğer ki fark etmeyecekse İngilizce tuş takımı klavyelerden tercih yapmanız daha fazla seçenek ortaya çıkartacaktır. TKL klavyelerde bütçeniz için oldukça fazla klavye mevcut ancak son sorum olarak F tuşlarını çoğunluklu olarak kullanıyor musunuz? (F1 F2 vs)

Genellikle kullanıyorum

Renk olarak takmam kafaya.

Peki o halde, önereceklerim arasında benim de aktif kullandığım Ajazz AK820PRO modeli var. Piyasada bu klavyeyi 3-3.5k arasında bulmanız mümkün. Başka şekilde Darmoshark Top75 modeli var. Bir de son olarak yunzii YZ87 modeli var. Eğer ki attığım modellerden ilginizi çeken olursa bilgilendirirseniz güzel sonuçlar alabiliriz. Başka şekilde %65 profil önereyim bir de Ajazz AK680 modelini de tercih edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…