2-3 ay boyunca laptopu soğutucu olmadan kullanmak sorun olur mu?

Leoluistr

Femtopat
Daha fazla  
Yaklaşık 4 ay önce bir soğutucu aldım fakat şehir dışında olduğu için erişim sağlayamıyorum. 1 ay önce de bir laptop aldım Acer Nitro 5 RTX 3050 mevcut içinde AMD Ryzen 5 5600h. Şu an aktif şekilde 2-3 haftadır kullanıyorum gerek oyun gerek iş gereği. Ortalama 1 ay sonra ise soğutucu elime ulaşacak. Sizce herhangi bir sorun yaratır mı performans açısından. Soğutucu olmadan 1 ay daha kullanmak yani zarar verir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarın sürekli ısındığı için kapanıyor mu ? Ben HP G62'yi 1 Yıl soğutucu olmadan kullandım.

Benim de soğutucu bozulmuştu 1-2 ay soğutucuz kullandım pek bir şey olmadı ama çok ısınınca kapatıyordum.

Havalandırma deliklerini açık bırakmaya dikkat ederseniz her hangi bir sorun yaşamazsınız.

Bilgisayarın sürekli ısındığı için kapanıyor mu ? Ben HP G62'yi 1 Yıl soğutucu olmadan kullandım.
Bende kapanma olmadı hiç. 2-3 saat valorant oynayıp kapatıyorum sizin biraz tuhaf. Bence garantisi var ise gösterin derim.

Havalandırma deliklerini açık bırakmaya dikkat ederseniz her hangi bir sorun yaşamazsınız.
Nasıl yapmam lazım

Bende kapanma olmadı hiç. 2-3 saat valorant oynayıp kapatıyorum sizin biraz tuhaf. Bence garantisi var ise gösterin derim.

Nasıl yapmam lazım
Laptop'ın altında havalandırma delikleri varsa laptop'ı altına bir şey koyarak yükseltmeye çalışabilirsiniz.

Oyun için kullanıyorsan sıkıntı olabilir. Biraz ısınınca kapatmanı öneririm.

Bende kapanma olmadı hiç. 2-3 saat valorant oynayıp kapatıyorum sizin biraz tuhaf. Bence garantisi var ise gösterin derim
Bilgisayarın garantisi 9 Yıl önce bitti hocam. Benim bilgisayarım da kronik ekran kartı sorunu olduğundan sıkıntılı bir model G62 Serisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…