2-3 aydır açılmayan sistem görüntü vermiyor

ercanova

Hectopat
Daha fazla  
Üniversiteye giderken hiçbir sorun yoktu. 2-3 aydır kapalı duruyordu. Kasayı çalıştırınca her şey çalışıyor; fanlar, LED'ler vb. fakat monitöre bir türlü görüntü aktarılmıyor, "sinyal yok" diyor ve klavye ile mouse da çalışmıyor, ışıkları yanmıyor. RAM'leri tek takınca klavye ve fareye ışık geliyor fakat monitörde yine görüntü yok.

Araştırıp birçok şeyi denedim (RAM'leri temizledim, yerlerini değiştirdim, tek tek takıp denedim, statik elektrik sebebiyle Power tuşuna basılı tutma, BIOS pili çıkarıp takma gibi işlemleri yaptım, ekran kartını çıkarıp tekrar taktım) ama hâlâ aynı. Acaba HDMI kablosunda mı sorun var dedim, başka bir bilgisayarda denedim, kabloda sorun yoktu.

Anakarttaki RAM slotlarını temizleme sıvısı ile temizle.

Hepsini yaptım da yine de olmadi. VGA to HDMI dönüştürücü kullanıyordum bugüne kadar sorun yoktu ondan olabilir mi acaba? Elledigimde bayağı bir ısınmış oluyor dönüştürücü.

Anakarttaki RAM slotlarını temizleme sıvısı ile temizle.

Hepsini yaptım da yine de olmadi. VGA to HDMI dönüştürücü kullanıyordum bugüne kadar sorun yoktu ondan olabilir mi acaba? Elledigimde bayağı bir ısınmış oluyor dönüştürücü.

Olabilir dostum dene bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…