2-3 bin TL akıllı saat önerisi

Zwesta

Hectopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Xiaomi cihaz kullanıyorum. 2000-3000 TL bandında Apple Watch, Galaxy Watch tarzı bir akıllı saat önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
2. el alacaksınız galiba, çünkü sıfır olarak Watch 4 bile alamazsınız. 2. elde Watch 6 öneririm. Bütçe biraz daha çıkarsa classic modelini almak daha mantıklı olur, geçen 3250'ye görmüştüm.

0 düşündüm hocam düşük modellerden. Bütçeyi 3500 e kadar çekebilirim.

Huawei Watch Fit 3 iyi gibi duruyor. Ben bir süredir bu ürünle ilgileniyorum. İndirim falan olur diye bekliyorum. Bazı sitelerde fiyatı 3600'e kadar düşüyor.

0 düşündüm hocam düşük modellerden. Bütçeyi 3500'e kadar çekebilirim.

Galaxy Watch FE bakabilirsiniz. Apple Watch ve Galaxy Watch benzeri bir saat dediğinizden içine oyun, uygulama yüklenen saat istiyorsunuz sandım.

Galaxy Watch FE bakabilirsiniz. Apple Watch ve Galaxy Watch benzeri bir saat dediğinizden içine oyun, uygulama yüklenen saat istiyorsunuz sandım.
Hayır hocam sadece gelen mesajlara ve çağrılara bakabileceğim onun dışında gündelik saatlerde olan özellikleri olan bir saat bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…