2-3 bin TL arası klavye önerisi

Darsiere

Hectopat
Merhaba, kendime güzel bir oyuncu klavyesi arıyorum. Haftaya perşembe cuma gibi alacağım. Mümkünse yabancı siteler olmasın. Marka olarak Logitech, ASUS, SteelSeries, Razer ilk önceliğimdir. Mouse olarak da Razer kullanıyorum zaten.

Bütçem 2000-3000 arası ama 3000'e o kadar fazla zorlamaya da gerek yok.

Bilek desteğine pek ihtiyacım yok, klavye tam veya %75 olabilir. Fark etmez.

Switch olarak sesli bir şey istemiyorum, zaten başım ağrıyor biraz daha ağrımasın. Kablolu kablosuz fark etmez.

Sevgiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Umarım size yardımcı olabilirim.
İlk klavye bu eğer rgb takıntınız varsa biraz kötü olabilir sizin için çünkü sadece beyaz ışıklı aydınlatma varmış ve full size versiyonu da var bu klavyenin
İkinci klavye ise bu. Diğerine göre daha pahalı rgb özelliği mevcut ve ikiside red switch eğer inceleme videoları varsa onlara bakıp alırsanız daha iyi olur hem kendinize yeni fikirler edinmiş olursunuz.
Mekanik istemişsiniz ama membran klavye düşünürseniz de bu size gayet yeterli olacaktır güzel bir klavye.

Logitech ve ASUS hoşuma gitti. Mebran'da güzelmiş.

DAREU EK75 RT Magnetic Switch Mechanical Keyboard - Beyaz Bu bütçede alabileceğin EN iyi klavye. Üstüne basa basa söylüyorum. Manyetik switch ile geliyor.

arkadaş yabancı siteden olmasın demiş ama site yabancı bir site galiba.

Hocam siteye güvenemedim ya.

Umarım sırf marka olacak diye kötü klavyeler almazsınız. Arkadaşın önerdiği klavyeler marka fakat gerçekten kötü klavyeler fiyatlarına göre. Özellikleri baz alındığında 1-1500tl üstü olmaması gereken klavyeler. Ornata daha bile düşük hatta. Umarım özelliklerine bakarak seçim yaparsınız.

Attığınız klavyenin güvenilir sitesi olsa keşkee.

arkadaş yabancı siteden olmasın demiş ama site yabancı bir site galiba.
Yabancı bir site değil gayet türk bir site. XTRFY dareu endgame gibi markaların distribitörü hatta.
Hocam siteye güvenemedim ya.
İade konusunda uğraştırıyorlar fakat sıfır ürün gönderimi sağlıyor distribitör markalar global destekten ulaşınca. EK75 RT şu bütçede düşünülmeden alınması gereken bir ürün. Adj. trigger point ve rapid trigger özellikleri mevcut.

maalesef yurtiçi o fiyatlara ve o markalara göre sadece o klavyeler vardı o yüzden onları önerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…