Başlıkta da gördüğünüz gibi, o fiyat bandı arasında red switch klavye önerisi yapabilir misiniz? Kız arkadaşım için almayı düşünüyoruz, ona uygun bir şeyler olursa daha çok sevinirim. Ben genelde %60'lık kullanıyorum ondan bilgim kısıtlı klavye konusunda. Yardımcı olursanız sevinirim.
Selamlar hocam kendi kullandığım klavyenin kompakt versiyonunu önerebilirim. Hem red switch hem tri-mode (kablolu / kablosuz / Bluetooth) olması çok büyük avantaj. Bu fiyata red switch kablosuz bir mekanik klavye almak bence büyük avantaj. Tavsiye ediyorum.
Başlıkta da gördüğünüz gibi, o fiyat bandı arasında red switch klavye önerisi yapabilir misiniz? Kız arkadaşım için almayı düşünüyoruz, ona uygun bir şeyler olursa daha çok sevinirim. Ben genelde %60'lık kullanıyorum ondan bilgim kısıtlı klavye konusunda. Yardımcı olursanız sevinirim.
Selamlar hocam kendi kullandığım klavyenin kompakt versiyonunu önerebilirim. Hem red switch hem tri-mode (kablolu / kablosuz / Bluetooth) olması çok büyük avantaj. Ayrıca bu marka Beşiktaş e-Sports'un sponsoru olduğu için "BJK200" koduyla 200TL indirim de mevcut. Bu sayede 1800 TL'ye düşüyor. Bu fiyata red switch kablosuz bir mekanik klavye almak bence büyük avantaj. Tavsiye ediyorum.
Machenike K500-B61W Tri-Mode RGB gaming klavye ile performans ve şıklığı bir araya getirin! Red Switch mekanik tuşları ve RGB ışıklandırmasıyla hızlı, sessiz ve kişiselleştirilebilir bir deneyim sunar. Şimdi Gank.com.tr'de keşfedin!
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...