2-3 bin TL arası klavye önerisi

Bütçe
2000-3000

AshSama10

Hectopat
Başlıkta da gördüğünüz gibi, o fiyat bandı arasında red switch klavye önerisi yapabilir misiniz? Kız arkadaşım için almayı düşünüyoruz, ona uygun bir şeyler olursa daha çok sevinirim. Ben genelde %60'lık kullanıyorum ondan bilgim kısıtlı klavye konusunda. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar hocam kendi kullandığım klavyenin kompakt versiyonunu önerebilirim. Hem red switch hem tri-mode (kablolu / kablosuz / Bluetooth) olması çok büyük avantaj. Bu fiyata red switch kablosuz bir mekanik klavye almak bence büyük avantaj. Tavsiye ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta da gördüğünüz gibi, o fiyat bandı arasında red switch klavye önerisi yapabilir misiniz? Kız arkadaşım için almayı düşünüyoruz, ona uygun bir şeyler olursa daha çok sevinirim. Ben genelde %60'lık kullanıyorum ondan bilgim kısıtlı klavye konusunda. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşın attığı klavye güzel hocam 200tl de indirimi var kablosuz red switch ve %60

Selamlar hocam kendi kullandığım klavyenin kompakt versiyonunu önerebilirim. Hem red switch hem tri-mode (kablolu / kablosuz / Bluetooth) olması çok büyük avantaj. Ayrıca bu marka Beşiktaş e-Sports'un sponsoru olduğu için "BJK200" koduyla 200TL indirim de mevcut. Bu sayede 1800 TL'ye düşüyor. Bu fiyata red switch kablosuz bir mekanik klavye almak bence büyük avantaj. Tavsiye ediyorum.

Teşekkürler bir kenara yazdım
Ama aklında %60 olmayanlarından bir sunabileceğin fikir var mıdır?

Teşekkürler bir kenara yazdım
Ama aklında %60 olmayanlarından bir sunabileceğin fikir var mıdır?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hepinize bir kenara yazdım
Klavyeler güzelmiş kendimede alırım belki :D

Kanka başta attıgın pembemsi bir klavye vardı onun linki kayboldu tekrar atabilir misin kız arkadaşıma fikir manasında onu da atarım

Teşekkür ederim hepinize bir kenara yazdım
Klavyeler güzelmiş kendimede alırım belki :D

Kanka başta attıgın pembemsi bir klavye vardı onun linki kayboldu tekrar atabilir misin kız arkadaşıma fikir manasında onu da atarım
Hocam ekleyim tekrar sorun değil ama özellik bakımından diğer attıklarıma kıyasla bir tık geride kalıyor, ama illa tasarımı sevilirse alınabilir.

Hocam ekleyim tekrar sorun değil ama özellik bakımından diğer attıklarıma kıyasla bir tık geride kalıyor, ama illa tasarımı sevilirse alınabilir.

Teşekkürler hepsine bende göz atıp bakacağım tekrardan fikirleriniz için teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı