Boyut olarak ufak tefek farklar var. Palm Grip şeklinde tutuşunuz var, V8 palm grip şeklinde tutanlar için alınmaz. Claw için tasarlanmış tamamen. V6 alıp geçin.
Boyut olarak ufak tefek farklar var. Palm Grip şeklinde tutuşunuz var, V8 palm grip şeklinde tutanlar için alınmaz. Claw için tasarlanmış tamamen. V6 alıp geçin.
Scyrox V6 almanız daha mantıklı olacaktır. İkinci attığınız tutuş tam Claw gibi değil. Hem Scyrox V8 kullanan arkadaşlar Palm için çok kötü bir seçenek olduğunu söylüyor.
Scyrox V6 almanız daha mantıklı olacaktır. İkinci attığınız tutuş tam Claw gibi değil. Hem Scyrox V8 kullanan arkadaşlar Palm için kötü bir seçenek olduğunu söylüyor.
Yaklaşık 12 cm genişliği var. Benim kullandığım ROG Gladius 3 mouse'ta bu genişlikte ve 19 cm olan elime uyuyor. Mutant gibi bir eliniz yoksa küçük gelmez.
Yaklaşık 12 cm genişliği var. Benim kullandığım ROG Gladius 3 mouse'ta bu genişlikte ve 19 cm olan elime uyuyor. Mutant gibi bir eliniz yoksa küçük gelmez.
ROG ekosistemim olduğu için malum almak zorunda kaldığım bir mouse. Genel olarak memnunum, beni idare ediyor. Fiyatına hakettiğini düşünmüyorum fakat, sensör falan olarak rakiplerinden geride.