Günde 7-8 saat FPS MOBA oynuyorsanız Apex pro almak mantıklı yoksa Ak820 pro almak daha mantıklı.SteelSeries Apex Pro Mini Mekanik Oyun Klavyesi - Fiyatı, Yorumları
SteelSeries Apex Pro Mini Mekanik Oyun Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu işinizi görecektir switch kalitesi olarak mükemmel ben de Apex Pro Mini Wireless kullanıyorum. Şu anda indirimde bir bakın derim. Resmi distribütör garantili.
Fakat 300 TL ile bütçeyi aşıyor ama uzun süre kullanabilirsiniz.
SteelSeries Apex Pro Mini Mekanik Oyun Klavyesi - Fiyatı, Yorumları
SteelSeries Apex Pro Mini Mekanik Oyun Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu işinizi görecektir switch kalitesi olarak mükemmel ben de Apex Pro Mini Wireless kullanıyorum. Şu anda indirimde bir bakın derim. Resmi distribütör garantili.
Fakat 300 TL ile bütçeyi aşıyor ama uzun süre kullanabilirsiniz.
Hocam biri manyetik diğeri optik switch. Ben olsam manyetik switch olan Apex Pro mini tercih ederdim.Hocam Apex 9 TKL mi Pro mini mi alınmalı?
Hocam biri manyetik diğeri optik switch. Ben olsam manyetik switch olan Apex Pro mini tercih ederdim.
Ben %60 klavyelere alışamadım, alışabilenler var. Çok küçük gelecekse bütçe arttırıp W75 almak en iyi seçenek.Hocam cok kucuk diyorlar doğru mu hikayeli ve Online oyunlar oynuyorum genelde.
Ben %60'a alışamadım, alışabilenler var. Çok küçük gelecekse bütçe arttırıp W75 almak en iyi seçenek.
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bu işinizi görecektir switch kalitesi olarak mükemmel ben de Apex Pro Mini Wireless kullanıyorum.
Alan arkadaşa sormak en mantıklısı olur.@Hyperciaa hocam Apex Pro mini de Wireless 500 TL fazla gecikme falan var mı almısken Wireless alınmalı mıdır?
Valla hocam ben olsam W75 alırdım boyutu bana göre daha uygun hem diğer manyetik switchlere göre sesi daha iyi.Evet bunu atmıslardı hocam bilirsiniz SteelSeries havası iPhone gibi bu Wraith'ın ne gibi farkı var dediğim gibi 3 klavyeden hangisi.
Alan arkadaşa sormak en mantıklısı olur.
Vallahi hocam ben olsam W75 alırdım boyutu bana göre daha uygun hem diğer manyetik switchlere göre sesi daha iyi.
hocam Apex Pro mini de Wireless 500 TL fazla gecikme falan var mı almısken Wireless alınmalı mıdır?