Dostum Akko Fun 60 al şu anda en kapsamlı özellikler onda aralarında kablosuz 8k,manyetik ve birçok mükemmel özellikler falan var direkt alWraith W60, Ajazz AK680 Max, Akko Fun 60, MAD 60 HE bu klavyeler arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi? Ya da başka önerdiğiniz 2300 fiyat bandında klavye var mı?
![]()
MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye
Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar.www.gaming.gen.tr
Ayrıca şu anda AK680 Max kullanıyorum. Alalı ortalama 1 yıl oldu space tuşuna her bastığımda yay sesi geliyor klavye değiştirmeyi düşünüyorum.
Manyetik switch istiyorsan AK680 Max al.
Mekanik de olursa MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye
Dostum Akko Fun 60 al şu anda en kapsamlı özellikler onda aralarında kablosuz 8k, manyetik ve birçok mükemmel özellikler falan var direkt al.
siz bilirsiniz ama Akko Fun 60 bence hala daha mantıklı çünkü ajazz vs gibi markalar daha popülerliği az olan markalar Akko'ya göre akko aslında klavyelerde güzel bir marka ancak ne yazıkki ülkemizde daha yeni yeni tanınıyor ancak bu klavyeyi dediğim şeylerden ayıran ne dersen kablosuz kablolu 8k kullanım sunuyor ve daha birçok şey istersen onları da yazabilirim ve bunun özelliklerini içeren klavyeler şuanda 7-8k civarında satılıyor mucize gibi klavye diğerleri full kablolu çünkü söylediklerinizHocam masa biraz dar olduğu için %60 klavye alacağım ne önerirsiniz bir de kusura bakmayın ilk forumum klavye tipini(%) yazmayı unutmuşum.
Yazdığınız için teşekkürler hocam.
@roxy1881 sağolun hocam yazdığınız için 2500 e kadar çıkamam ama herhalde şuan ajazz Alicam
Siz bilirsiniz ama Akko Fun 60 bence hala daha mantıklı çünkü Ajazz vs gibi markalar daha popülerliği az olan markalar Akko'ya göre Akko aslında klavyelerde güzel bir marka ancak ne yazık ki ülkemizde daha yeni yeni tanınıyor ancak bu klavyeyi dediğim şeylerden ayıran ne dersen kablosuz kablolu 8K kullanım sunuyor ve daha birçok şey istersen onları da yazabilirim ve bunun özelliklerini içeren klavyeler şu anda 7-8k civarında satılıyor mucize gibi klavye diğerleri full kablolu çünkü söyledikleriniz.
Hocam Ajazz'la fun arasında kalmıştım bu yorum üstüne fun alacağım yazdığınız için sağ olun
Kablosuz 8k yok f/p piyasasındaki en iyi Fun 60 şuanda.Fun yerine Ace 60 Pro al. Çok daha iyi.
Rica ederim,şimdiden güle güle kullanın,sıkıntı yaşamazsınız.Hocam Ajazz'la fun arasında kalmıştım bu yorum üstüne fun alacağım yazdığınız için sağ olun
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.