2-3 bin TL direksiyon seti önerisi

Bütçe
2500-3000 tl

fiwhssss

Zeptopat
Daha fazla  
ETS, Assetto Corsa gibi oyunlar almayı planlıyorum indirimde. Elimde halihazırda Xbox gamepad var ama ucuzundan da bir direksiyon seti almak istiyorum. Kalitesiz olsa bile en azından onun hissiyatını alayım bana yeter. Bütçem muhtemelen 2-3K arası. Dönme derecesi malzeme kalitesi falan önemli değil açıkçası.

Logitech momo 2. el pazarlıkla 3000'e bulabilirsin bence.

İnan bana o hissiyatı alamazsın. Olan da parana olur. Eğer ki çok merak ediyorsan önce bir yerlerden denemeye çalış derim.
Logitech momo alınabilir hocam bence. Titreşim motoru bile var ne kadar iyi olduğu tartışılır ama. 2-3K daha koysa Logitech DFGT alabilir ki o daha iyi, 900 derece.

Logitech momo alınabilir hocam bence. Titreşim motoru bile var ne kadar iyi olduğu tartışılır ama. 2-3K daha koysa Logitech DFGT alabilir ki o daha iyi, 900 derece.
Hocam çok eski set, sağlam bulma olasılığı çok düşük. DFGT en kötü alınabilir tabi onun da temiz kullanılmışını bulmak gerekir.

2-3 bin TL'ye doğru düzgün direksiyon seti almak neredeyse imkansız. Eğer bu fiyat aralığında alırsanızda hissiyati vs. çok kötü olacaktır bana kalırsa almayın derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı