KuzgunXer Femtopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #1 Günlük kullanımda şık duran sağlık ve sporda kullanabileceğim bir saat lazım bütçem 2K civarı ama 3K civarına da çıkabilirim. KuzgunXer dedi: Günlük kullanımda şık duran sağlık ve sporda kullanabileceğim bir saat lazım bütçem 2K civarı ama 3K civarına da çıkabilirim. Genişletmek için tıkla... Not: Xiaomi kullanıyorum. Son düzenleme: 22 Eylül 2023
Günlük kullanımda şık duran sağlık ve sporda kullanabileceğim bir saat lazım bütçem 2K civarı ama 3K civarına da çıkabilirim. KuzgunXer dedi: Günlük kullanımda şık duran sağlık ve sporda kullanabileceğim bir saat lazım bütçem 2K civarı ama 3K civarına da çıkabilirim. Genişletmek için tıkla... Not: Xiaomi kullanıyorum.
berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.860 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Eylül 2023 #2 Watch 4 classic haricinde alırsanız paranıza yazık olur.
KuzgunXer Femtopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #3 Benim de aklımda o var Watch 4 dışında önerebieceğiniz var mı? Bir de bir şey soracağım bir ay daha bekleyip Watch 6 classic almaya değer mi? Son düzenleme: 22 Eylül 2023
Benim de aklımda o var Watch 4 dışında önerebieceğiniz var mı? Bir de bir şey soracağım bir ay daha bekleyip Watch 6 classic almaya değer mi?