farnd Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #101 Katipke dedi: Track 17 sadece takip adresi. Sanırsam şu an 4px ile başlayan bir takip numarası verdiler. 4px de gene yun ile aynı şekilde çalışan bir firma. Whatgeek ile de mailleştim, Türkiye içerisinde yun ile aynı firma ile çalıştıklarını onlar da doğruladı. Genişletmek için tıkla... Sizinki geldi mi bu arada?
Katipke dedi: Track 17 sadece takip adresi. Sanırsam şu an 4px ile başlayan bir takip numarası verdiler. 4px de gene yun ile aynı şekilde çalışan bir firma. Whatgeek ile de mailleştim, Türkiye içerisinde yun ile aynı firma ile çalıştıklarını onlar da doğruladı. Genişletmek için tıkla... Sizinki geldi mi bu arada?
Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.140 Makaleler 3 Çözümler 4 1 Temmuz 2025 #102 farnd dedi: Sizinki geldi mi bu arada? Genişletmek için tıkla... Uçakta şu anda geliyor. Benimki de 4px
farnd dedi: Sizinki geldi mi bu arada? Genişletmek için tıkla... Uçakta şu anda geliyor. Benimki de 4px
farnd Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #103 Katipke dedi: Uçakta şu anda geliyor. Benimki de 4px Genişletmek için tıkla... Umarım düzgün ürün gönderirler. Katipke dedi: Uçakta şu anda geliyor. Benimki de 4px Genişletmek için tıkla... Hocam gamepad şarjdayken tam dolunca yeşil mi oluyor? Son düzenleme: 3 Temmuz 2025
Katipke dedi: Uçakta şu anda geliyor. Benimki de 4px Genişletmek için tıkla... Umarım düzgün ürün gönderirler. Katipke dedi: Uçakta şu anda geliyor. Benimki de 4px Genişletmek için tıkla... Hocam gamepad şarjdayken tam dolunca yeşil mi oluyor?
Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.140 Makaleler 3 Çözümler 4 3 Temmuz 2025 #104 Evet hocam, tama yakınken yeşil sonrasında da tam olunca kapanıyor ışık diye biliyorum. Benim kargoyu da aras teslim almış geliyor şu an
Evet hocam, tama yakınken yeşil sonrasında da tam olunca kapanıyor ışık diye biliyorum. Benim kargoyu da aras teslim almış geliyor şu an
farnd Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #105 Katipke dedi: Evet hocam, tama yakınken yeşil sonrasında da tam olunca kapanıyor ışık diye biliyorum. Benim kargoyu da aras teslim almış geliyor şu an Genişletmek için tıkla... Hocam peki yarıdayken veyahut yeşil yanarken çeksej fişten bataryaya zarar verir mi?
Katipke dedi: Evet hocam, tama yakınken yeşil sonrasında da tam olunca kapanıyor ışık diye biliyorum. Benim kargoyu da aras teslim almış geliyor şu an Genişletmek için tıkla... Hocam peki yarıdayken veyahut yeşil yanarken çeksej fişten bataryaya zarar verir mi?
Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.140 Makaleler 3 Çözümler 4 3 Temmuz 2025 #106 farnd dedi: Hocam peki yarıdayken veyahut yeşil yanarken çeksej fişten bataryaya zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum vereceğini.
farnd dedi: Hocam peki yarıdayken veyahut yeşil yanarken çeksej fişten bataryaya zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum vereceğini.
farnd Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #107 Katipke dedi: Sanmıyorum vereceğini. Genişletmek için tıkla... Hocam şarjı 5 6 saat gidiyor max normal mi?
Katipke dedi: Sanmıyorum vereceğini. Genişletmek için tıkla... Hocam şarjı 5 6 saat gidiyor max normal mi?
EfeKratoS Picopat Katılım 20 Haziran 2025 Mesajlar 605 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #108 farnd dedi: Gamepad almak istiyorum. Bütçe 2-3k, souls oyunları için alacağım. Önerisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... xbox gamepad al geç bence Katipke dedi: Gamesir supernova alınır, machenike g3 v2 alınır ama xbox alınmaz Genişletmek için tıkla... neden alınmaz reis açıklasana
farnd dedi: Gamepad almak istiyorum. Bütçe 2-3k, souls oyunları için alacağım. Önerisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... xbox gamepad al geç bence Katipke dedi: Gamesir supernova alınır, machenike g3 v2 alınır ama xbox alınmaz Genişletmek için tıkla... neden alınmaz reis açıklasana
Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.140 Makaleler 3 Çözümler 4 7 Temmuz 2025 #109 farnd dedi: Hocam şarjı 5 6 saat gidiyor max normal mi? Genişletmek için tıkla... Tamamen şarj olup ışınlar kapanıyor değil mi? Uygulama üzerinde de tam gözüküyor şarjı.
farnd dedi: Hocam şarjı 5 6 saat gidiyor max normal mi? Genişletmek için tıkla... Tamamen şarj olup ışınlar kapanıyor değil mi? Uygulama üzerinde de tam gözüküyor şarjı.
farnd Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #110 Katipke dedi: Tamamen şarj olup ışınlar kapanıyor değil mi? Uygulama üzerinde de tam gözüküyor şarjı. Genişletmek için tıkla... Evet.
Katipke dedi: Tamamen şarj olup ışınlar kapanıyor değil mi? Uygulama üzerinde de tam gözüküyor şarjı. Genişletmek için tıkla... Evet.