Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.138 Makaleler 3 Çözümler 4 7 Temmuz 2025 #111 farnd dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam oynadığınız oyunlara titreşimin sürekli çalışmasına bağlı değişebilir. Normalde yaklaşık 8 saat civarı deniyor çalışma süresine
farnd dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam oynadığınız oyunlara titreşimin sürekli çalışmasına bağlı değişebilir. Normalde yaklaşık 8 saat civarı deniyor çalışma süresine
farnd Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #112 Katipke dedi: Hocam oynadığınız oyunlara titreşimin sürekli çalışmasına bağlı değişebilir. Normalde yaklaşık 8 saat civarı deniyor çalışma süresine Genişletmek için tıkla... Valla hocam clair obscur expedition 33 oynuyorum. Tekrardan bir süre tutacağım şarj için. Bugün geliyor benim yeni gamepadde. Katipke dedi: Hocam oynadığınız oyunlara titreşimin sürekli çalışmasına bağlı değişebilir. Normalde yaklaşık 8 saat civarı deniyor çalışma süresine Genişletmek için tıkla... Hocam gamepad çok toz tutuyor yahu. Siz temiz tutmak için ne yapıyorsunuz? Son düzenleme: 21 Temmuz 2025
Katipke dedi: Hocam oynadığınız oyunlara titreşimin sürekli çalışmasına bağlı değişebilir. Normalde yaklaşık 8 saat civarı deniyor çalışma süresine Genişletmek için tıkla... Valla hocam clair obscur expedition 33 oynuyorum. Tekrardan bir süre tutacağım şarj için. Bugün geliyor benim yeni gamepadde. Katipke dedi: Hocam oynadığınız oyunlara titreşimin sürekli çalışmasına bağlı değişebilir. Normalde yaklaşık 8 saat civarı deniyor çalışma süresine Genişletmek için tıkla... Hocam gamepad çok toz tutuyor yahu. Siz temiz tutmak için ne yapıyorsunuz?
Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.138 Makaleler 3 Çözümler 4 21 Temmuz 2025 #113 farnd dedi: Valla hocam clair obscur expedition 33 oynuyorum. Tekrardan bir süre tutacağım şarj için. Bugün geliyor benim yeni gamepadde. Hocam gamepad çok toz tutuyor yahu. Siz temiz tutmak için ne yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Açıkcası çok bi toz tutmuyor hocam bendeki. Kitaplık rafında tutuyorum oynamadığım zamanlar
farnd dedi: Valla hocam clair obscur expedition 33 oynuyorum. Tekrardan bir süre tutacağım şarj için. Bugün geliyor benim yeni gamepadde. Hocam gamepad çok toz tutuyor yahu. Siz temiz tutmak için ne yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Açıkcası çok bi toz tutmuyor hocam bendeki. Kitaplık rafında tutuyorum oynamadığım zamanlar