farnd Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #21 4500 tl mi ediyor hocam toplamda? Katipke dedi: Yurtdışı amazondan gümrüğe takılır ama mavi forumda açtığım bir konuda whatgeek'ten sipariş vermeyi göstermişti bi arkadaş. 4500 TL ile başlayan bir konu var oradan bakabilirsiniz. Ben de o şekilde aldım kendi kolumu Genişletmek için tıkla...
4500 tl mi ediyor hocam toplamda? Katipke dedi: Yurtdışı amazondan gümrüğe takılır ama mavi forumda açtığım bir konuda whatgeek'ten sipariş vermeyi göstermişti bi arkadaş. 4500 TL ile başlayan bir konu var oradan bakabilirsiniz. Ben de o şekilde aldım kendi kolumu Genişletmek için tıkla...
btna Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 343 Makaleler 1 Çözümler 5 21 Mayıs 2025 #22 İncelemesini yaptığım bu cihazı önerebilirim. GuliKit KingKong 3 Pro. 2-3 hafta önce 2.500'e aldım ama stok bitmiş. Yakında tekrar stoğa gireceği yazıyor.
İncelemesini yaptığım bu cihazı önerebilirim. GuliKit KingKong 3 Pro. 2-3 hafta önce 2.500'e aldım ama stok bitmiş. Yakında tekrar stoğa gireceği yazıyor.
Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.143 Makaleler 3 Çözümler 4 21 Mayıs 2025 #23 farnd dedi: 4500 tl mi ediyor hocam toplamda? Genişletmek için tıkla... 2300 civarına geliyor. Konuya bakarsanız orada indirim kodu da vardı
farnd dedi: 4500 tl mi ediyor hocam toplamda? Genişletmek için tıkla... 2300 civarına geliyor. Konuya bakarsanız orada indirim kodu da vardı
farnd Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #24 Katipke dedi: 2300 civarına geliyor. Konuya bakarsanız orada indirim kodu da vardı Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu bulamadım atar mısınız acaba?
Katipke dedi: 2300 civarına geliyor. Konuya bakarsanız orada indirim kodu da vardı Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu bulamadım atar mısınız acaba?
Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.143 Makaleler 3 Çözümler 4 21 Mayıs 2025 #25 farnd dedi: Hocam konuyu bulamadım atar mısınız acaba? Genişletmek için tıkla... Bu forumda değil hocam, diğer forumların linkini atmak serbest mi bilmiyorum tam
farnd dedi: Hocam konuyu bulamadım atar mısınız acaba? Genişletmek için tıkla... Bu forumda değil hocam, diğer forumların linkini atmak serbest mi bilmiyorum tam
farnd Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #26 Katipke dedi: Bu forumda değil hocam, diğer forumların linkini atmak serbest mi bilmiyorum tam Genişletmek için tıkla... Mavi forum derken ne dediğinizi anlamadım. İsim verir misiniz forumun?
Katipke dedi: Bu forumda değil hocam, diğer forumların linkini atmak serbest mi bilmiyorum tam Genişletmek için tıkla... Mavi forum derken ne dediğinizi anlamadım. İsim verir misiniz forumun?
Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.143 Makaleler 3 Çözümler 4 21 Mayıs 2025 #27 farnd dedi: Mavi forum derken ne dediğinizi anlamadım. İsim verir misiniz forumun? Genişletmek için tıkla... Techolay hocam
farnd dedi: Mavi forum derken ne dediğinizi anlamadım. İsim verir misiniz forumun? Genişletmek için tıkla... Techolay hocam
farnd Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #28 Katipke dedi: Techolay hocam Genişletmek için tıkla... Hocam hala sipariş verebiliyor muyuz ordan? Herhangi bir sıkıntı çıkıyor mu?
Katipke dedi: Techolay hocam Genişletmek için tıkla... Hocam hala sipariş verebiliyor muyuz ordan? Herhangi bir sıkıntı çıkıyor mu?
Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.143 Makaleler 3 Çözümler 4 22 Mayıs 2025 #29 farnd dedi: Hocam hala sipariş verebiliyor muyuz ordan? Herhangi bir sıkıntı çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Geçen farklı bir forumdan arkadaş sipariş verdi ve eline ulaşmış. Aynı yöntemle sipariş verebilirsiniz
farnd dedi: Hocam hala sipariş verebiliyor muyuz ordan? Herhangi bir sıkıntı çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... Geçen farklı bir forumdan arkadaş sipariş verdi ve eline ulaşmış. Aynı yöntemle sipariş verebilirsiniz
farnd Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 563 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #30 Katipke dedi: Geçen farklı bir forumdan arkadaş sipariş verdi ve eline ulaşmış. Aynı yöntemle sipariş verebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Hocam ödemeyi paypal ile mi yapıyoruz?
Katipke dedi: Geçen farklı bir forumdan arkadaş sipariş verdi ve eline ulaşmış. Aynı yöntemle sipariş verebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Hocam ödemeyi paypal ile mi yapıyoruz?