D depakin Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #1 Red swtich tercihimdir 1-2 yıl içinde bozulacak kötü bir şey istemiyorum uzun vadeli kullanabileceğim bir klavye arıyorum. (bütçe 2-3K arası) şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Red swtich tercihimdir 1-2 yıl içinde bozulacak kötü bir şey istemiyorum uzun vadeli kullanabileceğim bir klavye arıyorum. (bütçe 2-3K arası) şimdiden hepinize teşekkür ederim.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 24 Nisan 2024 #2 Yellow Pro Switch seçin. Dracula Castle 5075B Plus | Akko Official Global Site Akko Beken Plus multi-modes solution (2.4G/Bluetooth/Type-C); Gasket mount structure; PBT double shot ASA profile keycaps; Battery capacity: 3000mah; SMD LED RGB backlit; IXPE switch pad… en.akkogear.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yellow Pro Switch seçin. Dracula Castle 5075B Plus | Akko Official Global Site Akko Beken Plus multi-modes solution (2.4G/Bluetooth/Type-C); Gasket mount structure; PBT double shot ASA profile keycaps; Battery capacity: 3000mah; SMD LED RGB backlit; IXPE switch pad… en.akkogear.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et