2-3 bin TL kulaklık ve mouse önerisi

Bütçe
3000
https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-razer-deathadder-v2-optik-oyuncu-mouse-fiyati,684088182.html sence bu mouse nasıl? Çok öneren var. 680TL'ye düşmüş gözüküyor.

Sana göre alıncak bir mouse değil sana uymayan birşeyin arkadaşa uyup uymadığına nasıl sen karar verebilirsin sen buraya yazarsın alıcı arkadaş araştırır kararını verir sen maviyi sevmiyorsan diye arkadaşta mı sevmemek zorunda mantıksız cümleler kurma alıncak bir mouse değilse ona göre yorum yap arkadaş adına kesin bir cevap yazma hakkına sahip değilsin ..

Dostum butcen 3K degil mi? Ayrica hem N11 hem de weichuangmei gibi bir isim olunca asla parami vermezdim. Sahte olma olasiligi %99.

Ben almayın demedim arkadaşa.
Alinmayacak mouse dedim.
Sence alinmayacak mouse dememin sebebi rengi veya üstündeki tuş sayısı mı?
Güldürmeyin beni.

Almayın ile alınmayacak mouse demenin ne gibi bir farkı var sen burda alıcının adına karar vermiş gibi konuşuyorsun tavsiye etmem cümlesini kullanmam gereken yerde alınmayacak demen saçma geldi.

Evet pek güvenilir değilmiş, fiyatı görünce atladım hemen. Büyük ihtimalle atılan mouse ve kulaklığı alacağım teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…