2-3 bin TL monitör önerisi

LuaizyXw

Decapat
Katılım
12 Mart 2023
Mesajlar
212
Makaleler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. 2-3 bin arası ASUS AOC MSI veya başka bilindik marka monitör öneriniz var mıdır?
 
Samsung CRG5 LC24RG50fzrxuf modeli neden tutulmuyor? Curved olması mesela benim için ilgi çekici. Panelden dolayı mı tercih etmiyorsunuz?

VA panellerde 70 ms kadar korkunç response değerleri mevcut olduğu için. Bazı durumlarda korkutucu derecede ghosting yapıyor bu da kullanıcıyı olumsuz etkiyor.
 
VA panellerde 70 ms kadar korkunç response değerleri mevcut olduğu için. Bazı durumlarda korkutucu derecede ghostin yapıyor bu da kullanıcıyı olumsuz etkiyor.
70 ms zaten çok yüksek bir değer ayrıca, ghosting yapıyor ek olarak. @PrimeMusic

Bu alıntı yaptığım mesajın sahibine katılıyorum.
 
Samsung CRG5 LC24RG50FZRXUF modeli neden tutulmuyor? Curved olması mesela benim için ilgi çekici. Panelden dolayı mı tercih etmiyorsunuz?
Bildiğim kadarıyla Samsung "Odyssey" harici monitörlerini kendi mühendisleri tasarlamıyor, sadece markasını basıyor. Ayrıca VA panel ve Hertz dezavantajı onun uzak durulması gereken bir monitör yapıyor. Sanırım siz sadece film, dizi ve youtube tarzı işlerle uğraştığınız için haliyle sizin için fazla iyi bir monitör oluyor.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı