Bu monitör 3k için son kalemiz zaten.Üstteki ASUS pek şahane değil ama daha iyileri için bütçe yetersiz olduğu için öneriyoruz.
Üstteki ASUS pek şahane değil ama daha iyileri için bütçe yetersiz olduğu için öneriyoruz.
Samsung CRG5 LC24RG50FZRXUF modeli neden tutulmuyor? Curved olması mesela benim için ilgi çekici. Panelden dolayı mı tercih etmiyorsunuz?Bu monitör 3k için son kalemiz zaten.![]()
Çünkü kronik sorunlu bir model de o yüzden.Samsung CRG5 LC24RG50FZRXUF modeli neden tutulmuyor? Curved olması mesela benim için ilgi çekici. Panelden dolayı mı tercih etmiyorsunuz?
Nedir hocam kronik sorunu? Bilmediğimden soruyorum. 2 Yıldır kullanıyorum monitörü ve herhangi bir problemle karşılaşmadım, biraz ayakları kötü sadece.Çünkü kronik sorunlu bir model de o yüzden.
Samsung CRG5 LC24RG50fzrxuf modeli neden tutulmuyor? Curved olması mesela benim için ilgi çekici. Panelden dolayı mı tercih etmiyorsunuz?
70 ms zaten çok yüksek bir değer ayrıca, ghosting yapıyor ek olarak. @PrimeMusicVA panellerde 70 ms kadar korkunç response değerleri mevcut olduğu için. Bazı durumlarda korkutucu derecede ghostin yapıyor bu da kullanıcıyı olumsuz etkiyor.
Bildiğim kadarıyla Samsung "Odyssey" harici monitörlerini kendi mühendisleri tasarlamıyor, sadece markasını basıyor. Ayrıca VA panel ve Hertz dezavantajı onun uzak durulması gereken bir monitör yapıyor. Sanırım siz sadece film, dizi ve youtube tarzı işlerle uğraştığınız için haliyle sizin için fazla iyi bir monitör oluyor.Samsung CRG5 LC24RG50FZRXUF modeli neden tutulmuyor? Curved olması mesela benim için ilgi çekici. Panelden dolayı mı tercih etmiyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.