Arkadaşlar 2000-3000 TL arası bütçem var işlemcim Ryzen 5 5600 çakma Çin malı hava sogutma kullanıyorum bilgisayarda fazla işlem yaptığımda 90-94 dereceyi görüyor güvenilir patlayıp bilgisayara zarar vermeyecek işlemciyi de yeteri kadar soğutacak 2 fanlı bir sıvı soğutma istiyorum. İnternetten biraz baktım fakat kararsız kaldım birçok marka var hangisi daha iyi olur bilemedim yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar 2000-3000 TL arası bütçem var işlemcim Ryzen 5 5600 çakma Çin malı hava sogutma kullanıyorum bilgisayarda fazla işlem yaptığımda 90-94 dereceyi görüyor güvenilir patlayıp bilgisayara zarar vermeyecek işlemciyi de yeteri kadar soğutacak 2 fanlı bir sıvı soğutma istiyorum. İnternetten biraz baktım fakat kararsız kaldım birçok marka var hangisi daha iyi olur bilemedim yardımcı olursanız sevinirim.
doğrudur hocam macunun markasını bile hatırlamıyorum tek kullanımlık saçma birşeydi ancak birde ses sorunu mevcut kule tipini taktıgımda arka taraftaki fan ile çakışıp hava sesi çıkartıyor ve rahatsız edici oluyor buda sıvı soğutma istemem için bir neden, bu attığınızı alsam şuanki gibi 90-94 dereceye yakın bir sıcaklık görür müyüm?
Doğrudur hocam macunun markasını bile hatırlamıyorum tek kullanımlık saçma bir şeydi ancak bir de ses sorunu mevcut kule tipini taktıgımda arka taraftaki fan ile çakışıp hava sesi çıkartıyor ve rahatsız edici oluyor bu da sıvı soğutma istemem için bir neden, bu attığınızı alsam şu anki gibi 90-94 dereceye yakın bir sıcaklık görür müyüm?
Hayır ses sorunu yok. O kalitesiz kule tipi soğurucularda olan bir şey. Alacağınız fiyata bakarsak sıvı soğutma alırsanız hava soğutmaya göre daha sesli çalışır ve buna pompa sesini katmıyorum.
Hayır ses sorunu yok. O kalitesiz kule tipi soğurucularda olan bir şey. Alacağınız fiyata bakarsak sıvı soğutma alırsanız hava soğutmaya göre daha sesli çalışır ve buna pompa sesini katmıyorum
Anladım, o halde bana önerebileceğiniz güzel bir sıvı soğutma var mı bütçe konusu için erteliyebilirim, eğer olmaz ise bu attığınız kule tipini alacağım
Anladım, o halde bana önerebileceğiniz güzel bir sıvı soğutma var mı bütçe konusu için erteliyebilirim, eğer olmaz ise bu attığınız kule tipini alacağım
Noctua Nh U14S Intel Amd Uyumlu İşlemci Soğutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Noctua Nh U14S Intel Amd Uyumlu İşlemci Soğutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.