2-3 Bin TL R5-5600 Sıvı soğutma önerisi

Akai1

Zeptopat
Arkadaşlar 2000-3000 TL arası bütçem var işlemcim Ryzen 5 5600 çakma Çin malı hava sogutma kullanıyorum bilgisayarda fazla işlem yaptığımda 90-94 dereceyi görüyor güvenilir patlayıp bilgisayara zarar vermeyecek işlemciyi de yeteri kadar soğutacak 2 fanlı bir sıvı soğutma istiyorum. İnternetten biraz baktım fakat kararsız kaldım birçok marka var hangisi daha iyi olur bilemedim yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden sıvı soğutma?

Öneri;

Hocam bu bütçede size tavsiyem hava soğutma almanız. Hem daha iyi performans verir hem de 10-20 sene rahat kullanırsınız.

Hava soğutma öneri;

hava sogutma kule tipi saglam birşey takmıştım işlemciyi yerinden sökmüştü ağır olduğu için tekrar o tarz birşey yaşamak istemiyorum onun için

öneri için teşekkürler hocam

hava sogutma kule tipi saglam birşey takmıştım işlemciyi yerinden sökmüştü ağır olduğu için tekrar o tarz birşey yaşamak istemiyorum onun için

öneri için teşekkürler hocam
Kalitesiz bir hava soğutma veya macun sürdüğünüz için olma ihtimali yüksek.

Kalitesiz bir hava soğutma veya macun sürdüğünüz için olma ihtimali yüksek.
doğrudur hocam macunun markasını bile hatırlamıyorum tek kullanımlık saçma birşeydi ancak birde ses sorunu mevcut kule tipini taktıgımda arka taraftaki fan ile çakışıp hava sesi çıkartıyor ve rahatsız edici oluyor buda sıvı soğutma istemem için bir neden, bu attığınızı alsam şuanki gibi 90-94 dereceye yakın bir sıcaklık görür müyüm?

Hayır ses sorunu yok. O kalitesiz kule tipi soğurucularda olan bir şey. Alacağınız fiyata bakarsak sıvı soğutma alırsanız hava soğutmaya göre daha sesli çalışır ve buna pompa sesini katmıyorum.

Hayır ses sorunu yok. O kalitesiz kule tipi soğurucularda olan bir şey. Alacağınız fiyata bakarsak sıvı soğutma alırsanız hava soğutmaya göre daha sesli çalışır ve buna pompa sesini katmıyorum
Anladım, o halde bana önerebileceğiniz güzel bir sıvı soğutma var mı bütçe konusu için erteliyebilirim, eğer olmaz ise bu attığınız kule tipini alacağım

Anladım, o halde bana önerebileceğiniz güzel bir sıvı soğutma var mı bütçe konusu için erteliyebilirim, eğer olmaz ise bu attığınız kule tipini alacağım
Hocam eğer 1300TL eklerseniz linkte attığım hava soğutmaya bakın derim. Hem 0 ses hem de soğutması çok iyi. Üstüne firma desteği çok iyi.

teşekkür ederim bunu düşüneceğim yorumlarıda güven verici ilgilendiğiniz için sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…