2-3 bin TL R7-9700X hava soğutucu önerisi

serdar32

Femtopat
Daha fazla  
2.000-3.000TL arası çift kule hava soğutucu önerir misiniz? İşlemcim (R7 9700X)

Son düzenleyen: Moderatör:
@kxy, bunun yerine Phantom Spirit alınması daha iyi olmaz mı? Farkları yok diye biliyorum fazla.

Benim attığım model 2 modeldende daha iyi. Hemde arada sadece 300tl fark var. Değer yani.

1749915749311.png

@kxy, bunun yerine Phantom Spirit alınması daha iyi olmaz mı? Farkları fazla yok diye biliyorum. Fazladan 800 TL vermeye gerek yok bence.

Attigim model 2150 RPM'e kadar cikabiliyor ve fanlari daha kaliteli. Standar model Phantom Spirit ise 1500 RPM ile sınırlı ve daha eski fanlara sahip. 9700X icin genel anlamda yetsede yükte sorun cikartabiliyor Phantom Spirit SE. Attigim EVO modeli daha ideal.

@yusuf7878, aradaki 300 TL fark için değeceğini düşünmüyorum. RGB sevilmiyorsa düz Phantom Spirit daha da uyguna olur.

Benim attığım model 2 modeldende daha iyi. Hemde arada sadece 300tl fark var. Değer yani.

Eki Görüntüle 2512479

Intel islemciyle yapilmis testler. AMD islemcide sonuclar farklilik gosteriyor islemcilerdeki tasarim ve yuzey alani farklarindan dolayi. EVO model daha basarili AMD islemcilerde. AMD islemciler icin Arctic Freezer 36 onermememizin bir nedenide bu.

@yusuf7878, aradaki 300 TL fark için değeceğini düşünmüyorum. RGB sevilmiyorsa düz Phantom Spirit daha da uyguna olur.

Ses konusunda fark var. Eğer ses konu sahibi için önemliyse, bence konu sahibinin tercihine değer bir seçenek olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı