2.000-3.000TL arası çift kule hava soğutucu önerir misiniz? İşlemcim (R7 9700X)
Benim attığım model 2 modeldende daha iyi. Hemde arada sadece 300tl fark var. Değer yani.@kxy, bunun yerine Phantom Spirit alınması daha iyi olmaz mı? Farkları yok diye biliyorum fazla.
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
@kxy, bunun yerine Phantom Spirit alınması daha iyi olmaz mı? Farkları fazla yok diye biliyorum. Fazladan 800 TL vermeye gerek yok bence.
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Benim attığım model 2 modeldende daha iyi. Hemde arada sadece 300tl fark var. Değer yani.
Eki Görüntüle 2512479
@yusuf7878, aradaki 300 TL fark için değeceğini düşünmüyorum. RGB sevilmiyorsa düz Phantom Spirit daha da uyguna olur.