2-3 bin TL SSD veya HDD önerisi

Bütçe
3000

tuna çiftci

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
B550M-A/CSM
Şu an kullandığım 1 TB'lik Goodram'in şi bulunmakta. Çok fazla oyunum olduğundan ve az geldiğinden yeni bir SSD ya da HDD alma kararı verdim.
Anakartim ASUS Prime B550M-A/CSM
2 tane SSD yeri bulunmakta.
3 bin TL civarına SSD veya HDD onerilerinizi bekliyorum.

Şu an kullandığım 1 TB'lik Goodram'in şi bulunmakta. Çok fazla oyunum olduğundan ve az geldiğinden yeni bir SSD ya da HDD alma kararı verdim.
Anakartim ASUS Prime B550M-A/CSM
2 tane SSD yeri bulunmakta.
3 bin TL civarına SSD veya HDD onerilerinizi bekliyorum.

Selamlar bu modele bakabilirsiniz.

Attigim SSD ile karsilastirmam bile.
Ben sizin attığınızdan daha iyi bir ürün dedim mi? Hatırlamıyorum. Amaç F/P ürünü ise 2K civarına alınabilecek en mantıklı 1TB SSD'dir attığım.

Ben sizin attığınızdan daha iyi bir ürün dedim mi? Hatırlamıyorum. Amaç F/P ürünü ise 2K civarına alınabilecek en mantıklı 1TB SSD'dir attığım.
Yine de değil ki. :D Ayrica Vatan'da Kioxia Exceria Plus vardi sanirim dun stogu bitmiş 1999TL idi. NV2'den daha ucuz olmasina ragmen daha iyi ikisi de.

@Caner Uncu

3 bin TL civarına 4TB'lik HDD'lerde bulunmakta onlara bakacağım galiba.
Aynı anda 4TB kadar oyunu yükleyeceğizden emin misiniz? Evet GB başına maliyet ve darbe almadığı sürece bozulmaması konusunda harddiskler hala çok büyük avantajlarla önde ancak hem oyunların yükleme ekranları sizi bekletecektir hem de yeni sistemelerin açılış süresini vs. HDD'ler ciddi oranda artırıyor.

Bence 2000 TL civarında 1 TB SSD almak çok daha mantıklı. Elinde 1+2 TB harici HDD bulunan biri olarak geçen ay indirimde 1 TB Kioxia Exceria G2 SSD'mi satıp 2+2 TB SSD aldım. Ben bunu biraz harici birimleri yanımda taşımam gerektiği için yaptım çünkü HDD'yi o kadar taşımaya pek gözüm el vermiyor. Ancak 2 TB disklerden biri cihazımın içinde ve şahsen oyun oynayacak olsam da HDD kullanmak istemezdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı