2-3 bin TL'ye %100'lük klavye önerisi

Bütçe
2000-3000

gwbe

Femtopat
Bütçem belli. NumLock tuslarını kullanıyorum. %96-98'lik klavyeler de olabilir ama %100 klavye önerebilirseniz daha iyi olur. Snap tap Rapid trigger gibi özellikler olursa mükemmel olur. Switch hiç fark etmez.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçem belli. NumLock tuslarını kullanıyorum. %96-98'lik klavyeler de olabilir ama %100 klavye önerebilirseniz daha iyi olur. Snap tap Rapid trigger gibi özellikler olursa mükemmel olur. Switch hiç fark etmez.
https://www.akakce.com/klavye/en-uc...wcB&gbraid=0AAAAADsWTCxF5twsfHrLvja4xEUqXf2ug daha uyguna ararsan bu var

Machenike K600-B100 Lite Kablolu Red Switch RGB Siyah Gaming Klavye | GANK buda benim kullandığım mmorpg oyuncusu olduğum için numlock lazım banada :) 200TL indirimi var

https://www.akakce.com/klavye/en-uc...wcB&gbraid=0AAAAADsWTCxF5twsfHrLvja4xEUqXf2ug daha uyguna ararsan bu var.

Machenike K600-B100 Lite Kablolu Red Switch RGB Siyah Gaming Klavye | GANK bu da benim kullandığım MMORPG oyuncusu olduğum için NumLock lazım bana da :) 200TL indirimi var.

Bu klavyeleri gördüm fazla karısık duruyor cok sıkısık olduğu için hosuma gitmemişti teşekkürler yine de.

Snap tap Rapid trigger özellikleri var mı? Anlayamadım fazla acıklamadan.

Bu klavyeleri gördüm fazla karısık duruyor cok sıkısık olduğu için hosuma gitmemişti teşekkürler yine de.

Snap tap Rapid trigger özellikleri var mı? Anlayamadım fazla acıklamadan.

Dedigin ozellikler manyetik klavyelerde var, %100 boyutta manyetik klavye yok direkt. Yazim hissiyatlarida ozellikle bu butcelerde oldukca kotu manyetiklerin.

Diğer 1000TL'lik klavyelerden farkı nedir?

Ayrıca Aula Win60he bu sitede 1500TL gayet uygun ve tatlı geldi alınır mu?

Cok iyi bir klavye degil, rapid trigger gibi ozellikler sartmi? Hicbir isinize yaramayacak cunku. CS'de kullanmak direkt ban sebebi. Valorantin ise mekaniklerine uymadigi icin bir etkisi yok neredeyse. Yazim hissiyatindan ve malzeme kalitesinden çokca kısmış olacaksınız. Şahsen %100 zorunluysa attigimi, degilse G75 Pro alirdim. Suan elimde hem G75 Pro hem NuPhy Air75 HE var. 3000 lira bile olmayan G75 Pro, 7000 civarina satilan manyetikten hissiyat olarak daha cok mutlu ediyor beni.

Fazla kafa yorma alabiliyorsan MCHOSE Jet 75 Pro al o manyetik. Çok fazla detay bilmiyorum herkes bunu öneriyor manyetik isteyenlere. Ama içine sinmezse MCHOSE G75 Pro al derim. Şu anda ben kullanıyorum ve hiçbir sorununu görmedim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı