ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.233 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #11 gpkp dedi: AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Blaze Gradient Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar. www.gaming.gen.tr AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar. www.gaming.gen.tr Bu ikisi arasındaki fark nedir peki. Bir de bu fiyat bandında alabileceğim daha iyi bir klavye var mı? Genişletmek için tıkla... Switch farkı var. Mekanik olarak da güzel klavyeler var ama manyetik olarak en iyisi bu şu an bu bütçede.
gpkp dedi: AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Blaze Gradient Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar. www.gaming.gen.tr AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar. www.gaming.gen.tr Bu ikisi arasındaki fark nedir peki. Bir de bu fiyat bandında alabileceğim daha iyi bir klavye var mı? Genişletmek için tıkla... Switch farkı var. Mekanik olarak da güzel klavyeler var ama manyetik olarak en iyisi bu şu an bu bütçede.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.268 Makaleler 2 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #12 gpkp dedi: AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Blaze Gradient Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar. www.gaming.gen.tr AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar. www.gaming.gen.tr Bu ikisi arasındaki fark nedir peki. Bir de bu fiyat bandında alabileceğim daha iyi bir klavye varmı Genişletmek için tıkla... Tasarim farki var sadece. ubiiyy dedi: Switch farkı var. Mekanik olarak da güzel klavyeler var ama manyetik olarak en iyisi bu şu an bu bütçede. Genişletmek için tıkla... Ikiside akko glare switch hocam.
gpkp dedi: AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Blaze Gradient Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar. www.gaming.gen.tr AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar. www.gaming.gen.tr Bu ikisi arasındaki fark nedir peki. Bir de bu fiyat bandında alabileceğim daha iyi bir klavye varmı Genişletmek için tıkla... Tasarim farki var sadece. ubiiyy dedi: Switch farkı var. Mekanik olarak da güzel klavyeler var ama manyetik olarak en iyisi bu şu an bu bütçede. Genişletmek için tıkla... Ikiside akko glare switch hocam.
G gpkp Kilopat Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 103 26 Nisan 2025 #13 ubiiyy dedi: Switch farkı var. Mekanik olarak da güzel klavyeler var ama manyetik olarak en iyisi bu şu an bu bütçede. Genişletmek için tıkla... 100tl fiyat farkı var ilk attığımı mı almalıyım
ubiiyy dedi: Switch farkı var. Mekanik olarak da güzel klavyeler var ama manyetik olarak en iyisi bu şu an bu bütçede. Genişletmek için tıkla... 100tl fiyat farkı var ilk attığımı mı almalıyım
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.233 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #14 kxy dedi: Tasarim farki var sadece. İkisi de Akko glare switch hocam. Genişletmek için tıkla... Yanlış okumuşum çok pardon. gpkp dedi: 100TL fiyat farkı var ilk attığımı mı almalıyım Genişletmek için tıkla... Renk ve tasarım varmış sadece.
kxy dedi: Tasarim farki var sadece. İkisi de Akko glare switch hocam. Genişletmek için tıkla... Yanlış okumuşum çok pardon. gpkp dedi: 100TL fiyat farkı var ilk attığımı mı almalıyım Genişletmek için tıkla... Renk ve tasarım varmış sadece.
G gpkp Kilopat Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 103 26 Nisan 2025 #15 100tl farka değermi peki hocam kxy dedi: Tasarim farki var sadece. Ikiside akko glare switch hocam. Genişletmek için tıkla...
100tl farka değermi peki hocam kxy dedi: Tasarim farki var sadece. Ikiside akko glare switch hocam. Genişletmek için tıkla...
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.233 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #16 gpkp dedi: 100TL farka değer mi peki hocam Genişletmek için tıkla... Zevkine göre.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.268 Makaleler 2 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #17 gpkp dedi: 100TL farka değer mi peki hocam. Genişletmek için tıkla... Size bagli hocam. Sahsen turuncuyu alirdim bu tarz keycapsleri sevdigim icin. Duz siyah yeter diyorsaniz ucuzu alin gecin.
gpkp dedi: 100TL farka değer mi peki hocam. Genişletmek için tıkla... Size bagli hocam. Sahsen turuncuyu alirdim bu tarz keycapsleri sevdigim icin. Duz siyah yeter diyorsaniz ucuzu alin gecin.
G gpkp Kilopat Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 103 26 Nisan 2025 #18 kxy dedi: Size bagli hocam. Sahsen turuncuyu alirdim bu tarz keycapsleri sevdigim icin. Duz siyah yeter diyorsaniz ucuzu alin gecin. Genişletmek için tıkla... Hocam genelde sürekli Valorant ve CS oynuyorum manyetik switch ile sorun yaşar mıyım önceki klavyemde mekanik di mekanik klavye mi bakmalıyım
kxy dedi: Size bagli hocam. Sahsen turuncuyu alirdim bu tarz keycapsleri sevdigim icin. Duz siyah yeter diyorsaniz ucuzu alin gecin. Genişletmek için tıkla... Hocam genelde sürekli Valorant ve CS oynuyorum manyetik switch ile sorun yaşar mıyım önceki klavyemde mekanik di mekanik klavye mi bakmalıyım
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.233 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #19 gpkp dedi: Hocam genelde sürekli Valorant ve CS oynuyorum manyetik switch ile sorun yaşar mıyım önceki klavyemde mekanik di mekanik klavye mi bakmalıyım Genişletmek için tıkla... Zaten sürekli CS Valorant oynuyorsan alman daha iyi olur hocam, alışırsın illaki zamanla. Robot değil kimse.
gpkp dedi: Hocam genelde sürekli Valorant ve CS oynuyorum manyetik switch ile sorun yaşar mıyım önceki klavyemde mekanik di mekanik klavye mi bakmalıyım Genişletmek için tıkla... Zaten sürekli CS Valorant oynuyorsan alman daha iyi olur hocam, alışırsın illaki zamanla. Robot değil kimse.
G gpkp Kilopat Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 103 26 Nisan 2025 #20 ubiiyy dedi: Zaten sürekli CS Valorant oynuyorsan alman daha iyi olur hocam, alışırsın illaki zamanla. Robot değil kimse. Genişletmek için tıkla... Şu parolapara nasıl yapılıyor acaba kayıt olup doğruladım 800tl yatırıp nerede harcama yapacağım
ubiiyy dedi: Zaten sürekli CS Valorant oynuyorsan alman daha iyi olur hocam, alışırsın illaki zamanla. Robot değil kimse. Genişletmek için tıkla... Şu parolapara nasıl yapılıyor acaba kayıt olup doğruladım 800tl yatırıp nerede harcama yapacağım