Kablosuz, siyah renk olması önemli. Tutuş şeklim palm grip. Şu anki farem Lenovo m100. bütçem 2000-3000 TL arası.
Kablosuz, siyah renk olması önemli. Tutuş şeklim palm grip. Şu anki farem Lenovo m100. bütçem 2000-3000 TL arası.
Diğer farelere göre öne çıkan özelliği nedir? Markayı daha önce hiç duymadım.Hocam bayağı öven var araştırırsanız başka modellerde bulabilirsiniz.![]()
Scyrox V8 8K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Hocam tam yazarken atmışsınız burada aynı fikirde olmamıza sevindim.
Diğer farelere göre öne çıkan özelliği nedir? Markayı daha önce hiç duymadım.
![]()
Darmoshark M3 Pro Max Wireless Mouse
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir.Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
Hocam bende yeni yeni duydum ama mennun olanlar var özellikleri gayet iyi aslında duymamanızın sebebi Türkiye'de çok popüler olmaması olabilir.
Hocam malzeme kalitesi iyi değil ve switchlerinin markasını ilk defa görüyorum iyi mi acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.