2.3 bin TL'ye kadar fare önerisi

0ndrylmz

Hectopat
Daha fazla  
2300 TL'ye kadar yolu var, G300s Logitech kullanıyorum yıllardır, fakat ellerim büyük, fare elimde çok küçük kalıyor. Bir de ağır fareyi de çok tercih etmiyorum, aimim çok dağılıyor Valorant'ta sanki sabit tutamıyorum gibi titriyor gibi hissettiriyor.

2300 TL'ye kadar yolu var, G300s Logitech kullanıyorum yıllardır, fakat ellerim büyük, fare elimde çok küçük kalıyor. Bir de ağır fareyi de çok tercih etmiyorum, aimim çok dağılıyor Valorant'ta sanki sabit tutamıyorum gibi titriyor gibi hissettiriyor.

Ucuz seçenek de tercih etmek isterseniz: ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse, VXE Dragonfly R1 Wireless Mouse dediğiniz bütçe için isterseniz: RAWM ES21 Pro Wireless Mouse
Darmoshark'da rawm da gerçekten çok güzel mouseler kolay gelsin.

El boyutunuz nedir?

X7 A4Tech tam oturuyor gibi elimeya da Logitech 502 Hero tam oluyor.

Ben de yeni bundan aldım. Elim büyük, ilk izlenimim iyi. Başta biraz büyük hissettiriyor ama birkaç güne alışırız sanırım. Gayet ergonomik duruyor
Şu nasıl

X7 A4Tech tam oturuyor gibi elimeya da Logitech 502 Hero tam oluyor.

Şu nasıl
Hiç kullanmadım bilmiyorum. Ben dermoshark ve aula arasında kalmıştım. Görüntüsü daha hoşuma gittiği için aula seçtim. + olarak 2 adet bataryası olması da aula seçmemde etkili oldu, birini kullanırken diğerini şarj edebiliyorsunuz

Ucuz seçenek de tercih etmek isterseniz: ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse, VXE Dragonfly R1 Wireless Mouse dediğiniz bütçe için isterseniz: RAWM ES21 Pro Wireless Mouse
Darmoshark'da rawm da gerçekten çok güzel mouseler kolay gelsin.

İlk defa duyuyorum, güzel bir mouse mi uygulaması macrosu ayarları var mıdır?

İlk defa duyuyorum, güzel bir mouse mi uygulaması macrosu ayarları var mıdır?

MCHOSE A5 Ultra buna ne diyorsunuz?​

Hiç kullanmadım bilmiyorum. Ben dermoshark ve aula arasında kalmıştım. Görüntüsü daha hoşuma gittiği için aula seçtim. + olarak 2 adet bataryası olması da aula seçmemde etkili oldu, birini kullanırken diğerini şarj edebiliyorsunuz

MCHOSE A5 Ultra Düşünüyorum. Bayağı iyi bir şey gibi duruyor.​

Son düzenleme:
ATK A9 Dragonfly modellerine bakabilirsin. En üst modeli 8k Hz'ye kadar destekliyor. Ayrıca batarya kapasitesi daha fazla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı