2-3 bin TL'ye R5 5500 sisteme soğutma önerisi

Game_home

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar. Ryzen 5 5500 kullanıyorum fakat yakın zamanda yükseltme yapacağım. Elimde Rampage marka kule tipi soğutucu var. Performansından ve görüntüsünden hoşnut duymadığım için değiştirme kararı aldım. Kasamın ve ortamın ambiyansına uygun olmasını istediğim için ARGB veya düz/ışıksız kule tipi veya sıvı soğutma almak istiyorum. Kullanan veya fikir sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Hem kule tipi tarafında hem de sıvı soğutma tarafında 2 model var:

Önerilere açığım.

Hocalarım kusura bakmayın, bu konu destek ekipleri tarafından kısıtlama aldığı için bakamadım.

Kasa modeliniz nedir?
İzin verdiği işlemci soğutucuya göre bir öneri yapabiliriz.
280mm kadar imkanım var hocam.

Su an 2 model arasında kaldım. Deepcool t520 veya msi mag coreliquid. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?

O zaman şunu alabilirsiniz.
parolapara ve İyzico ile kampanyaları ile 800-900 lira geri ödeme alınıyor.

Nasil yani? Ciddi misin? Ne kadar denk geliyor ürün?

başka bir forumdan alıntı.
400+300+278 = 978 toplamda geri ödeme oluyor sizin üründe.

1. Parolapara hesabı açıp dogruluyoruz buradan ilk alışverişe 800tlye 400tl cashback veriyor.
2. Sonra iyzico yeni müşteri kampanyasına katılıyoruz, 1000 TL'ye 300tl cashback veriyor.
3. Gene iyzico uygulamasından gaming gen kampanyasına katılıp %10 daha iade alıyoruz.
4. gaming gen ödeme ekranında iyzico ile öde seçip Parolapara kartımızı giriyoruz ve cashbackler geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı