2-3 bin TL'ye R5 5500 sisteme soğutma önerisi

başka bir forumdan alıntı.
400+300+278 = 978 toplamda geri ödeme oluyor sizin üründe.

1. Parolapara hesabı açıp dogruluyoruz buradan ilk alışverişe 800tlye 400tl cashback veriyor.
2. Sonra iyzico yeni müşteri kampanyasına katılıyoruz, 1000 TL'ye 300tl cashback veriyor.
3. Gene iyzico uygulamasından gaming gen kampanyasına katılıp %10 daha iade alıyoruz.
4. gaming gen ödeme ekranında iyzico ile öde seçip Parolapara kartımızı giriyoruz ve cashbackler geliyor.
Bütün ürünler için mi geçerli?

evet, üründen bağımsız ne isterseniz o. Sadece %10 kampanyası ürünün toplam fiyatından

400 parolapara
300 iyzico yeni müşteri
bunlar kesin

%10 iade de gaming gen kampanyası. alacağınız ürün kaç paraysa ona göre indirim

hepsinde önceden uygulamalardan kampanyaya katılmak gerekiyor

O zaman şunu alabilirsiniz.
parolapara ve İyzico ile kampanyaları ile 800-900 lira geri ödeme alınıyor.

Ki hocamın önerdiği sıvı soğutucuda high tier lerden biridir, 360mm lik hali 420mm bilindik sıvı soğutucuları tokatladığına şahit olmuştum.

Evet, üründen bağımsız ne isterseniz o. Sadece %10 kampanyası ürünün toplam fiyatından.

400 parolapara.
300 İyzico yeni müşteri.
Bunlar kesin.

%10 iade de Gaming gen kampanyası. Alacağınız ürün kaç paraysa ona göre indirim.

Hepsinde önceden uygulamalardan kampanyaya katılmak gerekiyor.

Anladım hocam çok teşekkür ederim.

Ki hocamın önerdiği sıvı soğutucuda high tierlerden biridir, 360mmlik hali 420mm bilindik sıvı soğutucuları tokatladığına şahit olmuştum.

Ya aslında niyetim;

Msi sıvı soğutucu önermiyorum radyatörü çok ses çıkaran kronik bir sürü model duymuştum, aynı şekilde verdiği soğutma performansı da parasına oranla çok kötü.
Ayrıca bu fiyata enermax 360mm alınabiliyor.

MSI sıvı soğutucu önermiyorum radyatörü çok ses çıkaran kronik bir sürü model duymuştum, aynı şekilde verdiği soğutma performansı da parasına oranla çok kötü.
Ayrıca bu fiyata enermax 360mm alınabiliyor.

Hocam Max 280mm destekliyor fakat ben 240mm modellerine bakıyorum. Enermaxın modelleri pek hoşuma gitmedi.

Öneririm:

Hocam aklım karıştı şimdi. Bir arkadaş önermiyor siz öneriyorsunuz :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı