Fan hızı 3.000 rpm’ye kadar çıkan VRM FANI daha iyi hava akışı sağlar. CPU’yu çevreleyen bileşenlerin sıcaklıklarını etkili bir şekilde düşürmek için, özellikle hız aşırtma senaryolarında.
Performans olarak 2-3 derece oynar diye tahmin ediyorum hocam. Fakat niyetim estetik açıdan daha güzel görünmesi. Birde msi güvencesi bir başka oluyor hocam. Elbette Fiyat farki yüksek lakin indirim kovalamaya çalışacağım.
Msi sıvı soğutucu önermiyorum radyatörü çok ses çıkaran kronik bir sürü model duymuştum, aynı şekilde verdiği soğutma performansı da parasına oranla çok kötü.
Ayrıca bu fiyata enermax 360mm alınabiliyor.
MSI sıvı soğutucu önermiyorum radyatörü çok ses çıkaran kronik bir sürü model duymuştum, aynı şekilde verdiği soğutma performansı da parasına oranla çok kötü.
Ayrıca bu fiyata enermax 360mm alınabiliyor.
En ucuz MSI Mag CoreLiquid 240R V2 Siyah 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag CoreLiquid 240R V2 Siyah 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.546,07 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI Mag CoreLiquid 240R V2 Siyah 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag CoreLiquid 240R V2 Siyah 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.546,07 TL'den başlayan fırsatları yakala!