2.3 milyon TL araba önerisi

Nocates

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle bütçe 2.300.000TL sıfır aile arabası bakıyoruz. Araçta önemli olan şeyler bagaj hacmi, yakıt tüketimi ve konforu.
Bugüne kadar baktığımız araçlar;
  • Renault Austral Alpine Full Hybrid.
  • Renault Rafale.
  • Renault Megane Sedan.
  • Nissan Qashquai.
  • Honda Civic.
  • Toyota Coralla Cross.
  • Alfa Romeo Tonale.
  • Hyundai Tucson.
  • Volkswagen Passat.
  • Volkswagen Tiguan.

Bu araçlardan hangisi tercih edilmeli? Dediğim gibi yakıt tüketimi en önemlilerinden biri. Başka alternatif arabalarda önerebilirsiniz.

Hocam belki sacma gelecek ama ben olsam Ioniq 5 bakardim

Öncelikle iyi günler hocam. 2021 model Volkswagen Tiguan kullanıyorum ve size şiddetle öneririm. 2024 modelleri şu an biraz daha pahalı fakat neredeyse sıfır olan 2023 veya 2022 modelleri 2 milyondan ucuza alabilirsiniz. Yakıt tüketimi de çok değil 6.6 benim ortalamam.

Alfa Romeo tonale, hocam bu asla güzel bir araç değil, aksi taktirde herhangi bir kaza olursa parçası bulunmaz. Benim önerdiğimi Toyota coralla cross, Volkswagen Passat, Nissan qashquai. Yazdıkalrınız arasında önerdiğim bu.

Megane ve Civic bu bütçenin arabası değil önermem bu fiyata Accord ile fiyat farkından. Tonale ikinci elde 1,5 Milyon bandına bulunabilir ama sıfır olarak daha iyi alternatifleri olduğunu duymuştum takip ettiğim kanallardan. Tucson hangi motorunu alacaksınız? Tucson alan yakınım tır gibi yakıyor diyordu bir ara. Passat bence çok mantıklı. Station Wagon D segment tam bir aile arabası.

1.6 CRDI Elite 4X2 DCTDizel

Skoda SuperB bakmanız gereken araç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…