Xbox 2-3 Yıllık Game Pass nasıl alınır?

Ben de sürekli ultimate alarak 1 yıl daha uzattım ilk yöntemden sonra. PC game pass ile uzatmak çok aklıma yatmadı. Yarın öbür gün PC gamepass in alındığı tarihe geldiğinde üyelik, konsoldan oynayamama gibi bir durum olması söz konusu olabilir bence. Şu an belki öyle gorunmuyor ama ben daha garanti gitmekten yanayim. Şu an 2025 Haziran ayına kadar aldım. 2026 ya kadar uzatsam mi onu dusunuyorum sadece.

Bilmeden yanlışlıkla Ultimate olduktan sonra aylık Ultimate ilave etmekten başka bir seçenek yok galiba. Bende öyle oldu. Hatta 2 kere 3 aylık Live Gold bile alamadım.

Aynen dostum ben de yaptıktan sonra fark ettim sağlık olsun. Bundan sonra yapacak arkadaşlar dikkatli olsun. Yapmaları gerekeni söyleyeyim. 4x3=12 ay xbox live gold, daha sonra 12 ay pc game pass, ardından 11 ay konsol game pass alıp 35 aylık üyeliklerini 1 aylık ultimate alarak 36 aylık ultimate pakte yükseltmek. benim gibi hepsini 13 ay almayın arkadaşlar :)
Ben konunun gerisini okumayı unuttum ve 13 aylık aldım fakat bunu PC game pass sürümüne düşüremiyor muyuz. Neden düşüremiyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı