13 aylık Gold + Ultimate üzerine. 13 ay daha ultimate aldım. Toplamda 345+585= 930 ₺'ye 26 aylık üyelik almış oldum.. Artışı düşününce iyi yatırım oldu.
Bu arada bana 13 ay üst üste verdi. Sonrasında hata veriyor.
Gold aldıktan sonra daha fazla uzatmak için Ultimate almak yerine kaç ay istiyorsanız o kadar PC Game Pass alıp en son ultimate alınca daha uyguna geliyor.
Hocam şimdi 12 ay Live Gold aldık. Üstüne Ultimate aldık. Sonra 13 ay etti. Ben 36 ay istiyorum. 23 ay için 23 kere Ultimate'ya da normal Game Pass mi alacağım arka arkaya? Çünkü Live Gold 12 aydan fazla alınmıyormuş. Ona göre akşam alacağım bende.
Gold aldıktan sonra daha fazla uzatmak için Ultimate almak yerine kaç ay istiyorsanız o kadar PC Game Pass alıp en son ultimate alınca daha uyguna geliyor.
Bu şekilde oluyor mu denediniz mi? Eğer oluyorsa bu şekilde daha mantıklı boşuna 45 tlden ultimate almak yerine 30 dan gamepass alıp en son ultimate alıp tamamlarız.
Hocam şimdi 12 ay Live Gold aldık. Üstüne Ultimate aldık. Sonra 13 ay etti. Ben 36 ay istiyorum. 23 ay için 23 kere Ultimate'ya da normal Game Pass mi alacağım arka arkaya? Çünkü Live Gold 12 aydan fazla alınmıyormuş. Ona göre akşam alacağım bende.
Evet 23 kere alacaksın alabiliyorsan yani ben 13 kere aldım ekstra daha ne kadar alınır bilmiyorum. Ayrıca normal Game Pass oluyor mu bilmiyorum deneyen varsa bilgilendirsin.
Gold aldıktan sonra daha fazla uzatmak için Ultimate almak yerine kaç ay istiyorsanız o kadar PC Game Pass alıp en son Ultimate alınca daha uyguna geliyor.
Bu şekilde oluyor mu denediniz mi? Eğer oluyorsa bu şekilde daha mantıklı boşuna 45 TL'den Ultimate almak yerine 30'dan Game Pass alıp en son Ultimate alıp tamamlarız.
Emin olmamakla birlikte Live Gold, PC Game Pass'e yükseltilemiyor sanırım. Çünkü PC Game Pass'e Live Gold dahil değil. Deneyen bilen biri yazarsa güzel olur.