Xbox 2-3 Yıllık Game Pass nasıl alınır?

Bunu denemek istiyorum ama emin misin? Bu şekilde 2 yıldan uzun üyelik oluyor dediğine göre ama emin olamadım. Başka deneyen var mı?
4. Sayfanin en ustunde yazdim ss te var. Toplamda 35ay aldim gonul rahatligiyla deneyebilirsin
 
Beyler teşekkür ederim!

Dediklerinizi uyguladıktan sonra oldu. Hatta bir tık ucuza da yapmış olabilirim.

Şimdi kendi taktiğimi paylaşıyorum o zaman;

Adım 1:
4 x 3 aylık= Gold
1 x 1 aylık = Gold

Yaptıktan sonra hakkınız doldu.

Beyler bu kısımdan sonra link ve ekran görüntüsü atıyorum. Ekran görüntüsündeki soldaki iki pakete odaklanın gelecek adımları ona göre uygulayınız.

Link: Xbox Game Pass'e Katılın: Yeni Favori Oyununuzu Keşfedin | Xbox


Adım 2:
Şimdi sıra PC Game Pass
13 aylık = PC Game Pass
Yaptıktan sonra hakkınız doldu.

Adım 3:
Şimdi ise atladığımız noktaya geliyorum; Konsol için Game Pass alıyoruz. (29 TL ye geliyor ve budurumda 12 ay Ultimate almak yerine, bununla aylık 15 TL daha ucuza geliyor)

12 aylık = Konsol Game Pass (13 olmadı diye aklımda)

En son ise Ultimate pakate dönüştürüyoruz.

Sonuç;



Toplam Harcama tutarı
31 ay *29,99 TL= 929.69 (Gold+PC+Konsole)
1 ay * 45,99 TL = 45,99 TL (Ultimate)

929.69 TL + 45.99 TL = 975.68 TL

Artık daha fazla ultimate vermiyor, anladığım kadarıyla sistemi 36 ay olacak şekilde durdurmuşlar.

Buraya kadar bile bence gayet iyi teklif. Güle güle kullanın beyler
 
Hocam ben de bu taktiği uyguladım ama kart işlemlerinde toplamda 1154,68 tl ekstre çıktı. Bİ yerde fazla alım mı yaptım anlamadım. Totelde 39 aylık bir uzatma yapmışım ama hesapta 36 aylık uzatma gözüktü. Yani 3x29,99 tl boşa ödemiş gibi oldum. Buna dikkat edin arkadaşlar. Yani 13 ay xbox live gold, 13 ay pc game pass, 13 ay konsol game pass toplamda 39 aylık ödeme yaptım. Ardında ultimate hesaba geçince 36 ay olarak aktarıldı. 3 ay buhar oldu.
 
Son düzenleme:
Dostum 3 ay buhar olmasının sebebi en fazla 36 ay üyelik alınabilmesinden dolayıdır. Yani üyelik süresini 36 ay olacak şekilde ayarlaman gerekiyordu.
 
Dostum 3 ay buhar olmasının sebebi en fazla 36 ay üyelik alınabilmesinden dolayıdır. Yani üyelik süresini 36 ay olacak şekilde ayarlaman gerekiyordu.
Aynen dostum ben de yaptıktan sonra fark ettim sağlık olsun. Bundan sonra yapacak arkadaşlar dikkatli olsun. Yapmaları gerekeni söyleyeyim. 4x3=12 ay xbox live gold, daha sonra 12 ay pc game pass, ardından 11 ay konsol game pass alıp 35 aylık üyeliklerini 1 aylık ultimate alarak 36 aylık ultimate pakte yükseltmek. benim gibi hepsini 13 ay almayın arkadaşlar
 
Ultimate'e çevirdikten sonra PC Pass alarak uzatabiliyor muyuz? Bir kere 13 aylık alanların kotası doldu mu artık? Uzatma şansı kalmadı mı?
 
Ultimate'e çevirdikten sonra PC Pass alarak uzatabiliyor muyuz? Bir kere 13 aylık alanların kotası doldu mu artık? Uzatma şansı kalmadı mı?
Hayır, yalnızca aylık ultimate alarak uzatabilirsiniz.
 

Hocam ben senin yaptıgın gibi 4*3=12 lıvegod birde 4*3=12pc game alıp en son ultimateye cevirip 2 yıl kullanmak istiyorum doğru demi
 
Hocam ben senin yaptıgın gibi 4*3=12 lıvegod birde 4*3=12pc game alıp en son ultimateye cevirip 2 yıl kullanmak istiyorum doğru demi
Aynen dediğin gibi yapabilirsin en son ultimate alınca 2 farklı üyelik (live gold ve pc gamepass) birleşerek ultimate oluyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…