Orası sizin kararınız ama ben şahsiyen ASUS taraftarıyım. Ayrıca linkteki üründe kaliteli, eğer cebinizde para kalsın istiyorsanız bence AOC'u alın eğer biraz kaliteyse ASUS'u tercih edin.
Marka olarak AOC mantıklı değil. Bozulmazsa iyidir ama teknik servise(Tecpro) işiniz düşerse çok sıkıntı olur. Aşırı derecede yavaş çalışıyorlar ve suçu markaya atıyorlar.
Benim 24G2U monitörüm 8 hazirandan beri teknik servisin elinde yatıyor. Güya sıfır monitör vereceklermiş. Ancak markanın servis raporunu onaylaması bekleniyormuş. Bu onayı da markanın çok geç cevapladığını servisteki elemanlar söyledi. Markanın kendisi de Türkiye'deki servisi de rezalet.
Marka olarak AOC mantıklı değil. Bozulmazsa iyidir ama teknik servise(tecpro) işiniz düşerse çok sıkıntı olur. Aşırı derecede yavaş çalışıyorlar ve suçu markaya atıyorlar.
Benim 24G2U monitörüm 8 Haziran'dan beri teknik servisin elinde yatıyor. Güya sıfır monitör vereceklermiş. Ancak markanın servis raporunu onaylaması bekleniyormuş. Bu onayı da markanın çok geç cevapladığını servisteki elemanlar söyledi. Markanın kendisi de Türkiye'deki servisi de rezalet.
Tamamdır sağ olun bir tartışma formunda ASUS'un teknik servisinin rezalet olduğunu okumuştum ondan dolayı AOC'den yanaydım ama sanırım ASUS alacağım sağ olun mesajınız için.
Tamamdır sağ olun bir tartışma formunda ASUS'un teknik servisinin rezalet olduğunu okumuştum ondan dolayı AOC'den yanaydım ama sanırım ASUS alacağım sağ olun mesajınız için.
Büyük markaların Türkiye'de kötü servis ile çalışması üzücü bir durum. Mesela Dell markası dizüstü bilgisayarlarının servisi bir dönem mükemmel çalışıyordu. Sanırım kendileri bakıyordu. Şimdi dandik bir servisi kullanıyorlar. Eskisi kadar iyi olmadığını söylüyorlardı.
Asus'a gelince. Monitörleri ile tecrübem yok. Türkiye'de birden fazla teknik servis kullanıyorlar. Ben daha önce anakart yolladım. Anakartlarına sadece SMS Infocomm diye bir şirket bakıyor. BIOS yazdırıp test ettikten sonra geri gelmesi neredeyse 3 hafta sürmüştü. Bir haftaya yakın depoda beklemişti. O zaman dediklerine göre güya pandemi yüzünden yoğunlarmış. Asus'un sitesinde yazan bilgiye göre monitörler hem SMS Infocomm hem de Ankara'daki KVK servisi bakıyormuş. Hangisi olursa olsun AOC kadar kötü olacaklarını sanmam.