Herkese merhaba, geçenlerde Razer DeathAdder V3 HyperSpeed aldım fakat şarjı çok çabuk bittiği için (6 saatte bitiyor) iade edeceğim.(tekrar sipariş verirsem aynı sorunu yaşar mıyım?) 2000-4000 TL arası bir mouse önerir misiniz? Mouseyi fingertip ve yarım claw grip tutuyorum ve elim 18-19 cm genişlik 9 cm.(kullanırken mouse avuç içime değmiyor.)
Herkese merhaba, geçenlerde Razer DeathAdder V3 HyperSpeed aldım fakat şarjı çok çabuk bittiği için (6 saatte bitiyor) iade edeceğim.(tekrar sipariş verirsem aynı sorunu yaşar mıyım?) 2000-4000 TL arası bir mouse önerir misiniz? Mouseyi fingertip grip tutuyorum ve elim 18-19 cm genişlik 9 cm. Razer DeathAdder V3 düşünüyorum alınır mı? Veya daha iyi mouse var mıdır?
Hocam scyrox V6 olmaz kesinlikle çünkü palm grip fareyi ve kalitesi biraz kötü Lamzu Atlantis hem fiyatı daha uygunn hem de dediğinz grip şekillerine uyar ben de mouse değişeceğim ama elim boydan küçük fakat tombul olduğundan genişlik açısından emin olamadım palm tutuyorum fakat mouse claw ve fingertip fareyi gayet de rahat alıştım ölçüleri de
118.2(l)X68(W)X40(h) mm bu şekilde eğer Atlantis alırsanız haber verin lütfen.
Kutu içeriğinden çıkan dongle 4K Hz desteklemektedir. Mouse, kutu içeriğinden çıkan kablo yardımı ile 8K Hz kullanılabilmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi...
Scyrox V6 aldım hocam önceden kötü diye yazmışım da bana gayet yeterli geldi grip tape yok fakat ben kullanmıyorum yanına da skatez aldım xraypad Obsidian dot skatezlerinden gayet güzel fakat palm grip.