2-4 bin TL Bluetooth kulaklık önerisi

Wrench26

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar doğum günüm için kulaklık alacaktım kendime ancak piyasa çok karışık ne alacağımı bilemedim

Kullanım amacım müzik ve film kesinlikle oyun değil.

Sade şık güzel Redmi Note 9 Pro kullanıyorum ona uyumlu bir kulaklık arıyorum. Kafam büyük olduğu için kulak içi istiyorum belki JBL 510BT gibi küçük kulak üstü değil de kulağı tam kaplayan kulak üstüler de olabilir. Önceliğim kulak içi

Bütçem belli değil 3 bin civarı gibi düşündüm ama mesela 4K'ya muhteşem bir kulaklık vardır alırım ancak 3K'lık ile arasında büyük farklar yoksa almam aynı şekilde 3k bir kulaklığa verilir mi al şu 1500 tllik modeli yeter sana diyorsanız da olur tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Birkaç model buldum forumdan isterseniz linkleri aşağıda:

Son düzenleme:
Havit Fuxi H3 kullanıyorum, gayet memnunum hiçbir arızasını vs. görmedim. 1200 TL civarıydı sanırım kulaklığı hem kablolu hem kablosuz(dongle ile) hem de Bluetooth ile kullanabiliyorsun muazzam bir şey. Dongle 19 saat Bluetooth 21 saat gidiyor sanırım, 2-3 saat içinde şarj oluyor N11'den alırsan 2 yıl distribütör garantisi de var bir bakmalısın.

Havit Fuxi H3 kullanıyorum, gayet memnunum hiçbir arızasını vs. görmedim. 1200 TL civarıydı sanırım kulaklığı hem kablolu hem kablosuz(dongle ile) hem de Bluetooth ile kullanabiliyorsun muazzam bir şey. Dongle 19 saat Bluetooth 21 saat gidiyor sanırım, 2-3 saat içinde şarj oluyor N11'den alırsan 2 yıl distribütör garantisi de var bir bakmalısın.

Dostum yanlış anlaşıldım galiba oyun için değil müzik ve film için arıyorum oyun kulaklığımda senin dediğin modele benziyor genelde müzik kısmında geri kalıyorlar başka tavsiyen varsa beklerim iyi günler

Dostum yanlış anlaşıldım galiba oyun için değil müzik ve film için arıyorum oyun kulaklığımda senin dediğin modele benziyor genelde müzik kısmında geri kalıyorlar başka tavsiyen varsa beklerim iyi günler.

Kulaklık oyun kulaklığı olarak geçiyor olabilir, fakat ben gün içinde dışarıda müzik dinlerken ve spora giderken de kullanıyorum çok hafif kafanı darlamıyor ve rahat. Film izlerken vs. bir problem yaşamıyorum çok yönlü bir kulaklık olduğu için önerdim hem bütçe dostu F/P bir ürün yine de sen bilirsin.

A

Kulaklık oyun kulaklığı olarak geçiyor olabilir, fakat ben gün içinde dışarıda müzik dinlerken ve spora giderken de kullanıyorum çok hafif kafanı darlamıyor ve rahat. Film izlerken vs. bir problem yaşamıyorum çok yönlü bir kulaklık olduğu için önerdim hem bütçe dostu F/P bir ürün yine de sen bilirsin.

Anladım teşekkür ederim tavsiyen için bakacağım yeniden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı