Merhaba klavye ve mouse almak istiyorum çok araştırdım ama belli bir karar alamadım.
Klavye için K11 ally hoşuma gitti. Red switch %60 ve beyaz olması gerekiyor. Mouse ise beyaz hafif ve kablosuz olsun yağ gibi kaysın istiyorum fazladan 2 özelleştirilebilir tuş da yeter. Eğer çok kafama yatarsa 4K eğer uygun fiyatlı iyi performanslı varsa 2K bütçem var.
Merhaba klavye ve mouse almak istiyorum çok araştırdım ama belli bir karar alamadım.
Klavye için K11 ally hoşuma gitti. Red switch %60 ve beyaz olması gerekiyor. Mouse ise beyaz hafif ve kablosuz olsun yağ gibi kaysın istiyorum fazladan 2 özelleştirilebilir tuş da yeter. Eğer çok kafama yatarsa 4K eğer uygun fiyatlı iyi performanslı varsa 2K bütçem var.
Klavye aldım kendilerinden gaming gen tr üzerinden ödeme ile. Fakat sözde para onlara ulaşmamış. Bankamı aradığımda ulaştığına dair kanıt bile attı sonrasında kabul ettiler ulaştığını. Normal fun 60 max almıştım o firma yüzünden alamadım stok bitti. Pro aldım.
Klavye aldım kendilerinden Gaming Gen TR üzerinden ödeme ile. Fakat sözde para onlara ulaşmamış. Bankamı aradığımda ulaştığına dair kanıt bile attı sonrasında kabul ettiler ulaştığını. Normal fun 60 Max almıştım o firma yüzünden alamadım stok bitti. Pro aldım.