2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 19 Mart 2022 #1 Daha önce Bluetooth kulaklık kullanırken internete 2.4 GHz Wi-Fi ile bağlanıyordum ve bunlar birbiriyle çakıştığı için interneti düzgün kullanamıyordum. Benzeri bir durum 2.4 GHz bandından bağlanan iki cihaz için var mı?
Daha önce Bluetooth kulaklık kullanırken internete 2.4 GHz Wi-Fi ile bağlanıyordum ve bunlar birbiriyle çakıştığı için interneti düzgün kullanamıyordum. Benzeri bir durum 2.4 GHz bandından bağlanan iki cihaz için var mı?
AGEVRX Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.382 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer MG 19 Mart 2022 #2 Çakışma söz konusu olmaz ancak çok fazla cihaz olduğunda parazit olacaktır. Artı 0 Eksi
KS KS 2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 19 Mart 2022 #3 AGEVRX dedi: Çakışma söz konusu olmaz ancak çok fazla cihaz olduğunda parazit olacaktır. Genişletmek için tıkla... Fare alırsam kablosuz fare düşünüyordum. Bir sıkıntı olur mu acaba? Almalı mıyım? Parazit olma ihtimali ne kadar yüksek? Artı 0 Eksi
AGEVRX dedi: Çakışma söz konusu olmaz ancak çok fazla cihaz olduğunda parazit olacaktır. Genişletmek için tıkla... Fare alırsam kablosuz fare düşünüyordum. Bir sıkıntı olur mu acaba? Almalı mıyım? Parazit olma ihtimali ne kadar yüksek?
AGEVRX Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.382 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer MG 19 Mart 2022 #4 244012 dedi: Fare alırsam kablosuz fare düşünüyordum. Bir sıkıntı olur mu acaba? Almalı mıyım? Parazit olma ihtimali ne kadar yüksek? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz al gitsin birkaç tane cihazla yüksek parazit olmaz. Artı 0 Eksi
244012 dedi: Fare alırsam kablosuz fare düşünüyordum. Bir sıkıntı olur mu acaba? Almalı mıyım? Parazit olma ihtimali ne kadar yüksek? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz al gitsin birkaç tane cihazla yüksek parazit olmaz.