A Auda Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #1 Merhaba. Evdeki modemim 2.4 GHz destekliyor ve odamda internet çekmediği için router almayı düşünüyorum. Router Wi-Fi 6 destekli. Router'dan Wi-Fi 6 almam modeme bağlı mıdır değil midir? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2022
Merhaba. Evdeki modemim 2.4 GHz destekliyor ve odamda internet çekmediği için router almayı düşünüyorum. Router Wi-Fi 6 destekli. Router'dan Wi-Fi 6 almam modeme bağlı mıdır değil midir?
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 9 Ekim 2022 #2 Auda dedi: Merhaba. Evdeki modemim 2.4 GHz destekliyor ve odamda internet çekmediği için router almayı düşünüyorum. Router Wi-Fi 6 destekli. Router'dan Wi-Fi 6 almam modeme bağlı mıdır değil midir? Genişletmek için tıkla... Router ile modem arasına CAT 6 ile kablolu bağlantı yaparsnız modem in 2.4'ü ile ilginiz kalmaz. Ama router i kablosuz olarak modem ile haberleştirmek isterseniz o zaman 2.4 hızını alırsınız.
Auda dedi: Merhaba. Evdeki modemim 2.4 GHz destekliyor ve odamda internet çekmediği için router almayı düşünüyorum. Router Wi-Fi 6 destekli. Router'dan Wi-Fi 6 almam modeme bağlı mıdır değil midir? Genişletmek için tıkla... Router ile modem arasına CAT 6 ile kablolu bağlantı yaparsnız modem in 2.4'ü ile ilginiz kalmaz. Ama router i kablosuz olarak modem ile haberleştirmek isterseniz o zaman 2.4 hızını alırsınız.