2.4 GHz ve 5 GHz Wi-Fi birleştirilebilir mi?

AspendoZ

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 AN515-57-5093
Merhaba, yeni modem kiraladık Kablonet'ten eski modemimiz eskidiği ve sürekli kopukluk yaptığı için. Bu modemde 2 tane Wi-Fi var; 2.4G ve 5G isimli, 5G'nin çekim alanının düşük ama hızının yüksek olduğunu biliyorum ama benim merak ettiğim olay başka: Aşağıda yüklediğim fotoğraftaki komşunun Wi-Fi'ında 2.4G/5G yaziyor ve tek Wi-Fi altında birleşmiş ikisi de, ben nasıl böyle yapabilirim? Merak ettiğim şeyi umarım doğru anlatmışımdır, teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modem ara yüzünde seçenek olması gerekli az kurcala.

Hocam arayüze girin. Kablosuz ayarlarına girin orada olması lazım. Marka nedir modemin?

Arayüze girdikten sonra gelişmiş ayarlar>kablosuz sekmesine girin. Orada 2.4GHz ve 5GHz'yi aynı tut gibi bir şey olacak onu açın. Yoksa bir SS atın bakalım.

Arayüze girdikten sonra gelişmiş ayarlar>kablosuz sekmesine girin. Orada 2.4GHz ve 5GHz'yi aynı tut gibi bir şey olacak onu açın. Yoksa bir SS atın bakalım.

Buyur hocam.

Dosya Ekleri

• sa.png
    293,1 KB · Görüntüleme: 144
Hocam kablosuz bağlantı tipini değiştirin muhtemelen 2.4ghz/5ghz aynı satırda yazar. Yazmıyorsa bant genişliğini falan biraz kurcalayın. Teldeyim daha fazla yardımcı olamayacağım. En azından bugünlük.

Tamam hocam teşekkür ederim yine de zaman ayırdığın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…