4 499604 Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 2.386 Çözümler 1 16 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar dalga geçmeyin. Arel Universitesi geçen yıl dolmamış, yerleşebilir miyim? (Elektronik Teknolojisi veya Elektrik istiyorum.) Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2024
Arkadaşlar dalga geçmeyin. Arel Universitesi geçen yıl dolmamış, yerleşebilir miyim? (Elektronik Teknolojisi veya Elektrik istiyorum.)
VykeTheGolden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.476 Çözümler 1 16 Temmuz 2024 #3 Mezuna bırakmayı düşündünüz mü?
Cici kuş fıstık Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 1.092 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #4 499604 dedi: Arkadaşlar dalga geçmeyin. Arel universitesi geçen yıl dolmamış, yerleşebilir miyim? (elektronik teknolojisi veya elektrik istiyorum.) Genişletmek için tıkla... Birader ne yaptın ya, 1 yıl daha hazırlan bence 2 milyon ile yerleşeceğin üniversitenden hayır gelmez.
499604 dedi: Arkadaşlar dalga geçmeyin. Arel universitesi geçen yıl dolmamış, yerleşebilir miyim? (elektronik teknolojisi veya elektrik istiyorum.) Genişletmek için tıkla... Birader ne yaptın ya, 1 yıl daha hazırlan bence 2 milyon ile yerleşeceğin üniversitenden hayır gelmez.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.084 Çözümler 40 16 Temmuz 2024 #5 499604 dedi: Arkadaşlar dalga geçmeyin. Arel Universitesi geçen yıl dolmamış, yerleşebilir miyim? (Elektronik Teknolojisi veya Elektrik istiyorum.) Genişletmek için tıkla... Yani hocam 1 milyon sıralamaya terörist bile olamazsın denirken siz 2.4 m den bahsediyorsunuz.
499604 dedi: Arkadaşlar dalga geçmeyin. Arel Universitesi geçen yıl dolmamış, yerleşebilir miyim? (Elektronik Teknolojisi veya Elektrik istiyorum.) Genişletmek için tıkla... Yani hocam 1 milyon sıralamaya terörist bile olamazsın denirken siz 2.4 m den bahsediyorsunuz.
Shyquick Hectopat Katılım 2 Ocak 2023 Mesajlar 2.914 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz. Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #6 Ahmt1 dedi: Yani hocam 1 milyon sıralamaya terörist bile olamazsın denirken siz 2.4 m den bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ben diyecektim hocam küstüm sizle
Ahmt1 dedi: Yani hocam 1 milyon sıralamaya terörist bile olamazsın denirken siz 2.4 m den bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ben diyecektim hocam küstüm sizle
volkankelebek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2016 Mesajlar 3.545 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #7 Ahmt1 dedi: Yani hocam 1 milyon sıralamaya terörist bile olamazsın denirken siz 2.4 mden bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... O zaman ben hiçbir şey olamam adamlar puanı mı bile hesabını yapmamışlar o kadar kötü.
Ahmt1 dedi: Yani hocam 1 milyon sıralamaya terörist bile olamazsın denirken siz 2.4 mden bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... O zaman ben hiçbir şey olamam adamlar puanı mı bile hesabını yapmamışlar o kadar kötü.
4 499604 Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 2.386 Çözümler 1 16 Temmuz 2024 #8 Ahmt1 dedi: Yani hocam 1 milyon sıralamaya terörist bile olamazsın denirken siz 2.4 mden bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Haklısınız da hocam tekrar mezuna kalamam geçen yıl dolmamış bu yıl dolar mı ki? Elektronik teknolojisi. VykeTheGolden dedi: Mezuna bırakmayı düşündünüz mü? Genişletmek için tıkla... Düşündüm ama vazçgeçtim.
Ahmt1 dedi: Yani hocam 1 milyon sıralamaya terörist bile olamazsın denirken siz 2.4 mden bahsediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Haklısınız da hocam tekrar mezuna kalamam geçen yıl dolmamış bu yıl dolar mı ki? Elektronik teknolojisi. VykeTheGolden dedi: Mezuna bırakmayı düşündünüz mü? Genişletmek için tıkla... Düşündüm ama vazçgeçtim.
volkankelebek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2016 Mesajlar 3.545 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #9 499604 dedi: Haklısınız da hocam tekrar mezuna kalamam geçen yıl dolmamış bu yıl dolar mı ki? Elektronik teknolojisi. Genişletmek için tıkla... Bence yazın bir şansınızı deneyin en kötü seneye tekrar girersiniz bu sıralama ile bir bölüme gitseniz bile bir şey beklemeyin derim.
499604 dedi: Haklısınız da hocam tekrar mezuna kalamam geçen yıl dolmamış bu yıl dolar mı ki? Elektronik teknolojisi. Genişletmek için tıkla... Bence yazın bir şansınızı deneyin en kötü seneye tekrar girersiniz bu sıralama ile bir bölüme gitseniz bile bir şey beklemeyin derim.
VykeTheGolden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.476 Çözümler 1 16 Temmuz 2024 #10 499604 dedi: Haklısınız da hocam tekrar mezuna kalamam geçen yıl dolmamış bu yıl dolar mı ki? Elektronik teknolojisi. Düşündüm ama vazçgeçtim. Genişletmek için tıkla... Deneyin hocam burslu, kontenjanlı vb bir şekilde girebilirsiniz belki olmadı mezundan başka seçeneğiniz yok, pek tavsiye etmem o puanlarda bir üniversite.
499604 dedi: Haklısınız da hocam tekrar mezuna kalamam geçen yıl dolmamış bu yıl dolar mı ki? Elektronik teknolojisi. Düşündüm ama vazçgeçtim. Genişletmek için tıkla... Deneyin hocam burslu, kontenjanlı vb bir şekilde girebilirsiniz belki olmadı mezundan başka seçeneğiniz yok, pek tavsiye etmem o puanlarda bir üniversite.