2.4 milyon TL Araç önerisi

ferhatto5555

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu anki aracım TOGG V1 Standart menzil, yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum aracımı satıp biraz daha kaliteli bir araç almak istiyorum. Ne yazık ki bu benim kendi görüşüm ama kalitesi hoşuma gitmiyor. Aracın kapı döşemesi sökülmesi gerektiğinde illaki bir parçası kırılıyor resmen bütün parçaları tek kullanımlık yapmışlar, bu yüzden daha fazla kendini kanıtlamış bir araç istiyorum. Aklımda birkaç model var... Gösteriş seven birisiyim, yaş 29.

Mercedes A200 (Arkalar Torsiyon olması biraz düşündürüyor)
Mercedes C180 veya C200 (2017 model ve 2020 model arası)
Cupra Formentor (TRIM sesi olduğu çok söyleniyor)
Mini Countryman E
BMW G20 (Bu fiyatlarda çok zor)

Daha farklı önerilere de açığım açıkçası MG, Cherry, BYD gibi markalar düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar şu anki aracım TOGG V1 standart menzil, yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum aracımı satıp biraz daha kaliteli bir araç almak istiyorum. Ne yazık ki bu benim kendi görüşüm ama kalitesi hoşuma gitmiyor. Aracın kapı döşemesi sökülmesi gerektiğinde illaki bir parçası kırılıyor resmen bütün parçaları tek kullanımlık yapmışlar, bu yüzden daha fazla kendini kanıtlamış bir araç istiyorum. Aklımda birkaç model var... Gösteriş seven birisiyim, yaş 29.

Mercedes A200 (arkalar torsiyon olması biraz düşündürüyor)
Mini countryman e
BMW G20 (bu fiyatlarda çok zor)

Daha farklı önerilere de açığım açıkçası mg, Cherry, BYD gibi markalar düşünmüyorum.

Hocam ilgilenir misiniz bilmem ama Ford Puma öneririm felaket bir araç, bir göz atın.

Hocam ilgilenir misiniz bilmem ama Ford puma öneririm felaket bir araç, bir göz atın.

Hocam belki parça kalitesi olarak TOGG'dan iyi olduğu yerler vardır fakat TOGG V2 lr kullanıyorum. Pumayı da kısa bir süre deneyimleme şansım oldu. TOGG'dan sonra Puma'nın çok memnun edeceğini düşünmüyorum.

Audi A4 45 tfsi.
Çok beğendiğim bir araç ama bütçemi aşıyor ne yazık ki

Hocam belki parça kalitesi olarak TOGG'dan iyi olduğu yerler vardır fakat TOGG V2 lr kullanıyorum. Pumayı da kısa bir süre deneyimleme şansım oldu. TOGG'dan sonra Puma'nın çok memnun edeceğini düşünmüyorum.
Togg gerçekten güzel konforlu bir araç ama gel gelelim ki. biraz araçla uğraşmak istediğin de örnek veriyorum kapı döşemelerini değiştirip zevkine göre bir şeyler yaptırmak istediğin zaman falan gerçekten sinir ediyor. PPF Yapılırken kapı döşemeleri sökülüyor.. Cam filmi yaptırırken kapı döşemeleri sökülüyor... Kapı döşemelerini değiştirmek istediğinde yine aynı şekilde kapı döşemeleri sökülmesi gerekiyor... Bunlar çok normal durumlar ama gel gelelim ki her sökülmede döşemenin bir parçası kırılıyor ve gözümün önünde doğru söküldüğü halde kırılıyor gözlerimle şahit oluyorum

Bursa Seat/Cupra bayisinde çalışan bir tanıdığım var. 3M bütçeyle ben de 0 araç bakıyorum. 2.4M'a ateca var. 2.7M'a Formentor ımpulse paket, 2.3m plug in hybrit leon fr mevcut. Formentor'daki TRIM sesi konusunda ben de endişeliyim fakat Formentor'dan ilerleyeceğim sanırım.

Arkadaşlar şu anki aracım TOGG V1 Standart menzil, yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum aracımı satıp biraz daha kaliteli bir araç almak istiyorum. Ne yazık ki bu benim kendi görüşüm ama kalitesi hoşuma gitmiyor. Aracın kapı döşemesi sökülmesi gerektiğinde illaki bir parçası kırılıyor resmen bütün parçaları tek kullanımlık yapmışlar, bu yüzden daha fazla kendini kanıtlamış bir araç istiyorum. Aklımda birkaç model var... Gösteriş seven birisiyim, yaş 29.

Mercedes A200 (Arkalar Torsiyon olması biraz düşündürüyor)
Mini Countryman E
BMW G20 (Bu fiyatlarda çok zor)

Daha farklı önerilere de açığım açıkçası MG, Cherry, BYD gibi markalar düşünmüyorum.

Gösteriş seven birisi olmanıza performans ve sürüş dinamiği de eklenebilir mi? Bunlar sizin için ne kadar önemlidir?
Ek olarak eski Avek çalışanı artı 3 yıllık her jenerasyon Cupra kullanıcıyım. Sorularınızı alabilirim :)

Çok beğendiğim bir araç ama bütçemi aşıyor ne yazık ki.

TOGG gerçekten güzel konforlu bir araç ama gel gelelim ki. Biraz araçla uğraşmak istediğin de örnek veriyorum kapı döşemelerini değiştirip zevkine göre bir şeyler yaptırmak istediğin zaman falan gerçekten sinir ediyor. Ppf yapılırken kapı döşemeleri sökülüyor. Cam filmi yaptırırken kapı döşemeleri sökülüyor... Kapı döşemelerini değiştirmek istediğinde yine aynı şekilde kapı döşemeleri sökülmesi gerekiyor... Bunlar çok normal durumlar ama gel gelelim ki her sökülmede döşemenin bir parçası kırılıyor ve gözümün önünde doğru söküldüğü halde kırılıyor gözlerimle şahit oluyorum.

Doğrudur hocam, 21k kilometrede şu anlık araç. Tek yaşadığım sorun sağ ön koltukta gevşeme oldu. Sert frenlemelerde ve hızlanmalarda çok hafif oynuyordu koltuk. Dediğiniz kısımlar için bir sök tak deneyimim olmadı.

Bursa Seat/Cupra bayisinde çalışan bir tanıdığım var. 3M bütçeyle ben de 0 araç bakıyorum. 2.4M'a ateca var. 2.7M'a Formentor ımpulse paket, 2.3m plug in hybrit leon fr mevcut. Formentor'daki TRIM sesi konusunda ben de endişeliyim fakat Formentor'dan ilerleyeceğim sanırım.
Impulse pakette sunroof yok sanırım. ama bazıları da sunroof dan çok ses geldiğini falan söylemişti trim sesi olarak

Gösteriş seven birisi olmanıza performans ve sürüş dinamiği de eklenebilir mi? Bunlar sizin için ne kadar önemlidir?
Ek olarak eski Avek çalışanı artı 3 yıllık her jenerasyon Cupra kullanıcıyım. Sorularınızı alabilirim :)
Performans ve sürüş dinamiği olmazsa olmazım değil açıkçası sonuçta togg da bile limitör var :) ama togg en sevdiğim şey dış görüntü olarak gerçekten çok dikkat çekiyor. O benim için önemli

Doğrudur hocam, 21k kilometrede şu anlık araç. Tek yaşadığım sorun sağ ön koltukta gevşeme oldu. Sert frenlemelerde ve hızlanmalarda çok hafif oynuyordu koltuk. Dediğiniz kısımlar için bir sök tak deneyimim olmadı.
Arabaya sözüm yok ama gerçekten içerideki parçalar sanki bir daha hiç sökülmeyecek gözüyle yapılmış tek kullanımlık gibi parça sökünce kırılıyor. kullandıkları deri parçaları fiyasko şuanda aracıma 200 bin tl değerinde full deri döşeme yaptırıyorum hakiki deri olmak üzere sökülen deri parçalarını bir görseniz kağıt gibi yırtılıyor

Impulse pakette sunroof yok sanırım. Ama bazıları da sunroofdan çok ses geldiğini falan söylemişti TRIM sesi olarak

Performans ve sürüş dinamiği olmazsa olmazım değil açıkçası sonuçta TOGG da bile limitör var :) ama TOGG en sevdiğim şey dış görüntü olarak gerçekten çok dikkat çekiyor. O benim için önemli

Arabaya sözüm yok ama gerçekten içerideki parçalar sanki bir daha hiç sökülmeyecek gözüyle yapılmış tek kullanımlık gibi parça sökünce kırılıyor. Kullandıkları deri parçaları fiyasko şu anda aracıma 200 bin TL değerinde full deri döşeme yaptırıyorum hakiki deri olmak üzere sökülen deri parçalarını bir görseniz kağıt gibi yırtılıyor

Formentor dış görüntü olarak bir bakıldığında dönüp tekrar bakılan bir araç bu su götürmez bir gerçek.
Performans ve sürüş dinamiği olarak çok keyifli bir araç. Araca hakimiyetiniz ve hissiyatı gerçekten sizi memnun ediyor.
Malzeme kalitesi fiyatına göre ortalama seviyede. Cupra kendini premium olarak tanıtan bir marka olsa da malzeme kalitesi alışık olduğumuz premium markalar gibi değil fakat TOGG'dan daha iyi onu söyleyeyim.
TRIM seslerine gelecek olursak her güncel VAG aracında olduğu gibi Formentor'da da mevcut fakat ciddi miktarda değil bana kalırsa. Aşırı bozuk yollarda kullanmadığınız sürece süspansiyon sertliği ve TRIM sesleri rahatsız etmeyecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı