2.400-2.600Tl Toplama Bilgisayar

MetehanKlc

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi akşamlar. Bir başka konu açmıştım. Bir sonuca da ulaştım. Ancak pek emin olamadım ve bu konuyu açma gereği duydum. Monitör dahil bir sistem toplamaya yardım edermisiniz? Sınırımı 5Tl aşabilirim :D :D İşin şakası bir yana, sınırımı aşamam

Düşündüğüm sistem şöyle: Galax GTX 770
Asus H81M Plus
Zalman z3 Plus
Thermaltake 600w PSU
Corsair Vengeance 2x4 8gb 1600mhz
Dell E2214H
İ5 4460
Seagate 1Tb
Toplamda 2.540 gibi bir tutar oluyor.

ab123.png

Site sinerji.gen.tr, güvenilir bir firmadır.
Ekran kartı olarak vatanbilgisayardan 680 TL'ye R9 285 STRIX alabilirsiniz. Bütçeyi aşmıyor.

@Silinen üye 23.5 inçlik monitör masama çok büyük sanki. Masanın fotosunu attım. Monitörü dediğimi alıp ekran kartını Galax GTX 770 mi alsam? Kötü mü olur? Bende R9 285 almayi düşünüyordum. Ama bilemedim...

Sayın @Recep Baltaş ve @Ali Güngör. Ekran Kartı ile ilgili önerileriniz nedir? Galax GTX 770 almam kötü mü olur ?

Dosya Ekleri

• 20150306_213917.jpg
    20150306_213917.jpg
    215,4 KB · Görüntüleme: 345
@Silinen üye sinerji.gen.tr sitesini görmüştüm. Ama guvenilirligini bilmiyordum (fiyatların düşüklüğü) Kendiniz bir şey aldınız da mı güvenilir diyorsunuz? (Dalga amaçlı demiyorum, okumaya göre değişiyor)

Kendin yaptığın sistem gayet güzel bence. Tavsiyem GTX 770 yerine 960 veya GTX 970 alman. Bellek olarak ise GSIKILL öneririm.

@Silinen üye sinerji.gen.tr sitesini görmüştüm. Ama guvenilirligini bilmiyordum (fiyatların düşüklüğü) Kendiniz bir şey aldınız da mı güvenilir diyorsunuz? (Dalga amaçlı demiyorum, okumaya göre değişiyor)

Bu fiyatlar bir zamanlar vatan bilgisayarda da böyleydi. Dolar fırlayınca onlarda fiyatları fırlattı. 128-bit sertifikaları var hem de kredi kartından bir kez para çekildiğinde her türlü mahkemeye verme vb. şansınız var. Yani dolandırıcılık olmaz. Hem de internetteki yorumları okursanız güvenilir bir site olduğunu görürsünüz. İyi günler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı