Çözüldü 2.4GHz kablosuz mouse ile Wi-Fi aynı anda kullanılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Berkc98

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Metalurji Malzeme Mühendisi
Herkese selam. Bugün 2.4GHz bağlantıya sahip bir mouse satın aldım. Dongle'ı laptopa taktığım andan itibaren evimin interneti laptopun arasında olan bağlantı kopuyor evdeki modem de 2.4GHz ve 5GHz desteklemiyor. Fareyi Bluetooth moduna çevirdiğimde sorun ortadan kalkıyor ama 2.4GHz ile bağlandığım anda Wi-Fi bağlantım kopuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim bir yolu yordamı var mıdır? Ek olarak yine 2.4GHz bağlantılı bir kulaklık kullanıyorum fakat onunla hiç böyle bir problem yaşamadım yaşamıyorum da.

Kullandığım mouse Razer Basilisk V3 X HyperSpeed.
Kullandığım kablosuz kulaklık SteelSeries Arctis Nova 7

Son düzenleme:
Çözüm
Wi-Fi'de farede 2.4GHz olduğu için sinyaller çakışıyor ve bağlantıda kopmuş oluyor ya Wi-Fi'yi Ethernet olarak kabloyla bağlayacaksınız ya da farenizi Bluetooth modunda veya da kablo ile kullanacaksınız.
Wi-Fi'de farede 2.4GHz olduğu için sinyaller çakışıyor ve bağlantıda kopmuş oluyor ya Wi-Fi'yi Ethernet olarak kabloyla bağlayacaksınız ya da farenizi Bluetooth modunda veya da kablo ile kullanacaksınız.

Çözüm
Ethernet problemi çözecekse yarın uzun bir kablo alıp deneyebilirim teşekkür ederim

Ethernet problemi çözecekse yarın uzun bir kablo alıp deneyebilirim teşekkür ederim.

Fareyi kabloyla bağlama şansınız var mıdır acaba kabloyla bağladıktan sonra (eğer yapma şansınız varsa yani) bir daha Wireless olarak dener misiniz?

Fareyi kabloyla bağlama şansınız var mıdır acaba kabloyla bağladıktan sonra (eğer yapma şansınız varsa yani) bir daha Wireless olarak dener misiniz?

Kablosu yok maalesef sadece Dongle ve Bluetooth ile bağlanıyor

Sürücülerini yüklediniz mi acaba?Linkten kurup dener misiniz?
Kontrol ettim güncel fakat şunu da farkettim ki dongle'ı laptobun diğer tarafındaki usb girişine takarsam internet kopmuyor sadece ciddi derecede yavaşlıyor yani bunu laptoptan uzaklaştırabilsek çözülecek belki de ama usb çoklayıca da mouse çalışmıyor tek çözüm iade etmek yada ethernet ile denemek sanırım

Sinyaller çakıştığı için oluyor. Ethernet kullanırsanız ya da 5GHz bir Wi-Fi'ya bağlanırsanız sorunun çözüleceğini düşünüyorum.

Güncelleme olarak sorunu hallettim. Dediğiniz gibi ethernet ile bağlanmak sorunu çözdü. Aynı anda kulaklık ve mouse kullanımında her hangi bir sorun çıkmıyor. Teşekkürler

Güncelleme olarak sorunu hallettim. Dediğiniz gibi Ethernet ile bağlanmak sorunu çözdü. Aynı anda kulaklık ve mouse kullanımında herhangi bir sorun çıkmıyor. Teşekkürler.

Merhaba rica ederim çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim iyi günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…