HONDA VTEC 1.6 Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 1.318 Çözümler 5 12 Temmuz 2022 #11 erme dedi: Neden önermezsiniz? Sebebini de belirtin lütfen. Genişletmek için tıkla... Seagate'lerde sorunlar var diye biliyorum Rehber: Seagate Barracuda HDD'ler neden alınmamalı? bu konuya bakarsanız anlarsınız WD Blue al geç seni götürür.
erme dedi: Neden önermezsiniz? Sebebini de belirtin lütfen. Genişletmek için tıkla... Seagate'lerde sorunlar var diye biliyorum Rehber: Seagate Barracuda HDD'ler neden alınmamalı? bu konuya bakarsanız anlarsınız WD Blue al geç seni götürür.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 12 Temmuz 2022 #12 HONDA VTEC 1.6 dedi: Seagate'lerde sorunlar var diye biliyorum Rehber: Seagate Barracuda HDD'ler neden alınmamalı? bu konuya bakarsanız anlarsınız WD Blue al geç seni götürür. Genişletmek için tıkla... Barracuda midelinden bahsediliyor konuda. Dikkat ederseniz ben de Barracuda önermedim.
HONDA VTEC 1.6 dedi: Seagate'lerde sorunlar var diye biliyorum Rehber: Seagate Barracuda HDD'ler neden alınmamalı? bu konuya bakarsanız anlarsınız WD Blue al geç seni götürür. Genişletmek için tıkla... Barracuda midelinden bahsediliyor konuda. Dikkat ederseniz ben de Barracuda önermedim.
HONDA VTEC 1.6 Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 1.318 Çözümler 5 12 Temmuz 2022 #13 erme dedi: Barracuda midelinden bahsediliyor konuda. Dikkat ederseniz ben de Barracuda önermedim. Genişletmek için tıkla... Yine de alınmaz WD Blue daha iyi.
erme dedi: Barracuda midelinden bahsediliyor konuda. Dikkat ederseniz ben de Barracuda önermedim. Genişletmek için tıkla... Yine de alınmaz WD Blue daha iyi.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 12 Temmuz 2022 #14 erme dedi: Barracuda midelinden bahsediliyor konuda. Dikkat ederseniz ben de Barracuda önermedim. Genişletmek için tıkla... Yani WD Blue alıyorum o zaman. Codegen Codmax 2.5" USB 3.1 Sata 3 Disk Kutusu (CDG-HDC-30TC) : Amazon.com.tr: Bilgisayar Codegen Codmax 2.5" USB 3.1 Sata 3 Disk Kutusu (CDG-HDC-30TC) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Bu hard disk kutusu nasıldır.
erme dedi: Barracuda midelinden bahsediliyor konuda. Dikkat ederseniz ben de Barracuda önermedim. Genişletmek için tıkla... Yani WD Blue alıyorum o zaman. Codegen Codmax 2.5" USB 3.1 Sata 3 Disk Kutusu (CDG-HDC-30TC) : Amazon.com.tr: Bilgisayar Codegen Codmax 2.5" USB 3.1 Sata 3 Disk Kutusu (CDG-HDC-30TC) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Bu hard disk kutusu nasıldır.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 12 Temmuz 2022 #15 HONDA VTEC 1.6 dedi: Yine de alınmaz WD Blue daha iyi. Genişletmek için tıkla... Neden alınmaz? CypIosh dedi: Yani WD Blue alıyorum o zaman. Codegen Codmax 2.5" USB 3.1 Sata 3 Disk Kutusu (CDG-HDC-30TC) : Amazon.com.tr: Bilgisayar Codegen Codmax 2.5" USB 3.1 Sata 3 Disk Kutusu (CDG-HDC-30TC) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Bu hard disk kutusu nasıldır. Genişletmek için tıkla... İyidir.
HONDA VTEC 1.6 dedi: Yine de alınmaz WD Blue daha iyi. Genişletmek için tıkla... Neden alınmaz? CypIosh dedi: Yani WD Blue alıyorum o zaman. Codegen Codmax 2.5" USB 3.1 Sata 3 Disk Kutusu (CDG-HDC-30TC) : Amazon.com.tr: Bilgisayar Codegen Codmax 2.5" USB 3.1 Sata 3 Disk Kutusu (CDG-HDC-30TC) : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Bu hard disk kutusu nasıldır. Genişletmek için tıkla... İyidir.
HONDA VTEC 1.6 Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 1.318 Çözümler 5 12 Temmuz 2022 #16 erme dedi: Neden alınmaz? Genişletmek için tıkla... Çünkü WD Blue'nin performansı Seagate'ye göre daha iyi.
erme dedi: Neden alınmaz? Genişletmek için tıkla... Çünkü WD Blue'nin performansı Seagate'ye göre daha iyi.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 12 Temmuz 2022 #17 HONDA VTEC 1.6 dedi: Çünkü WD Blue'nin performansı Seagate'ye göre daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız diskin 2.elini 350'ye buldum garantisi bitmiş alınır mı?
HONDA VTEC 1.6 dedi: Çünkü WD Blue'nin performansı Seagate'ye göre daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız diskin 2.elini 350'ye buldum garantisi bitmiş alınır mı?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 12 Temmuz 2022 #18 CypIosh dedi: Hocam attığınız diskin 2.elini 350'ye buldum garantisi bitmiş alınır mı? Genişletmek için tıkla... İkinci el disk alınmasını öneriyorum. HONDA VTEC 1.6 dedi: Çünkü WD Blue'nin performansı Seagate'ye göre daha iyi. Genişletmek için tıkla... Kanıt sunar mısınız? Aksi halde lafının arkasında duramayan ve ezberden konuşan biri olacaksınız.
CypIosh dedi: Hocam attığınız diskin 2.elini 350'ye buldum garantisi bitmiş alınır mı? Genişletmek için tıkla... İkinci el disk alınmasını öneriyorum. HONDA VTEC 1.6 dedi: Çünkü WD Blue'nin performansı Seagate'ye göre daha iyi. Genişletmek için tıkla... Kanıt sunar mısınız? Aksi halde lafının arkasında duramayan ve ezberden konuşan biri olacaksınız.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 12 Temmuz 2022 #19 erme dedi: İkinci el disk alınmasını öneriyorum. Kanıt sunar mısınız? Aksi halde lafının arkasında duramayan ve ezberden konuşan biri olacaksınız. Genişletmek için tıkla... Hocam testlerini yapıp alsam olmaz mı?
erme dedi: İkinci el disk alınmasını öneriyorum. Kanıt sunar mısınız? Aksi halde lafının arkasında duramayan ve ezberden konuşan biri olacaksınız. Genişletmek için tıkla... Hocam testlerini yapıp alsam olmaz mı?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 12 Temmuz 2022 #20 CypIosh dedi: Hocam testlerini yapıp alsam olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Size kalmış. Fakat özellikle HDD için ikinci el almak mantıklı değil.
CypIosh dedi: Hocam testlerini yapıp alsam olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Size kalmış. Fakat özellikle HDD için ikinci el almak mantıklı değil.