Soru başlıktaki gibi. Uzun ömürlü olması garantisinin iyi olması garantisi bitse bile hala tamirciliere yaptıralabilecek oyun kolu tavsiye eder misiniz? (DualSense önerir misiniz bu kritirler için.)
Soru başlıktaki gibi. Uzun ömürlü olması garantisinin iyi olması garantisi bitse bile hala tamirciliere yaptıralabilecek oyun kolu tavsiye eder misiniz? (DualSense önerir misiniz bu kritirler için.)
Microsoft Xbox One - Series 9. Nesil Kablosuz Oyun Kolu Beyaz ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Xbox Aksesuarları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
8BitDo Pro Controller Ultimate Bluetooth & 2.4g Siyah Nintendo Switch Oled Uyumlu ve Şarj Dock ,
www.gizala.com.tr
AliExpress gibi sitelerde daha uyguna var Çin'den geliyor gelmesi 2 hafta sürer bu arada bende almıştım bu Gamepad'i aliexpressten orijinal şekilde geldi Software'ını kurdum problemsiz hall effect şekilde geldi.
Evet. Eğer uzun ömür ve tamir imkanı istiyorsanız marka bilinmişliğinden yararlansanız iyi olur. Bunun için iki seçeneğiniz var: Sony ve Microsoft.
Eğer tamirciler tarafından daha çok bilinen veya internette hakkında daha fazla tamir videosu vb. bulabileceğiniz bir kol istiyorsanız şuan Türkiye'deki (ve belki dünyadaki) en popüler oyun kolu Dualshock. Fakat Dualsense kesinlikle kalitesi vb. ile üzmez, ki ben kol alacak olsam Dualsense alırdım.
Eğer ergonomiklerini daha rahat buluyorsanız Microsoft'un kollarından alabilirsiniz, onlar da güzeldir.
Bir diğer alternatifiniz ise "hall effect" joysticklere sahip kollardan almak. Hall effect kısaca açıklamak gerekirse analog joystickler için sürtünme yerine mıknatıs kullanıyor. Böylece ömürleri daha uzun oluyor ve stick drift denilen joysticklerin zamanla aşınıp kendiliğinden kayması gibi durumların önüne geçiyor.