2.5 bin TL civarı bütçeye Darmoshark K8 vs Yuuzi B75 Pro

Bütçe
2000-2500

alatrez

Femtopat
Daha fazla  
Sizce hangisini almalıyım 2500 tl civari daha iyisi varsada onerebilirseniz mutlu olurum (yurt ici)
arkadasimdan alicagim o yüzden 2500 tl ikisininde sıkıntısı yok

Sizce hangisini almalıyım 2500 TL civari daha iyisi varsa da onerebilirseniz mutlu olurum (yurt ici)
Arkadasimdan alacağım o yüzden 2500 TL ikisinin de sıkıntısı yok.

Bence hiç gerek yok Trendyol'da var 800 TL'ye red switch %60 klavye beyaz alırsın onu kalan parayla keycapleri istediğin gibi Custom yapabilirsin.

%60 klavye kullanmayi sevmiyorum custom klavye yapmakla maalesef hem bilgim yok hem uğraşamam hazır bakıyorum

farkları neler diger ikisine göre

MCHOSE G75 Pro al geç.

Bence hiç gerek yok Trendyol'da var 800 TL'ye red switch %60 klavye beyaz alırsın onu kalan parayla keycapleri istediğin gibi Custom yapabilirsin.

%60 klavye kullanmayi sevmiyorum Custom klavye yapmakla maalesef hem bilgim yok hem uğraşamam hazır bakıyorum

%60 klavye kullanmayi sevmiyorum custom klavye yapmakla maalesef hem bilgim yok hem uğraşamam hazır bakıyorum

Switch kalitesi, yazilim, malzeme kalitesi, soket kalitesi, PBT ve PCB kalitesi olarak cok daha iyi bir klavye.

%60 klavye kullanmayi sevmiyorum Custom klavye yapmakla maalesef hem bilgim yok hem uğraşamam hazır bakıyorum.

Farkları neler diger ikisine göre.

Farkları neler diger ikisine göre.

%60 klavye kullanmayi sevmiyorum Custom klavye yapmakla maalesef hem bilgim yok hem uğraşamam hazır bakıyorum.

Sadece tuş takımı alıp takacaksın çok zor değil ama sen bilirsin.

Sadece tuş takımı alıp takacaksın çok zor değil ama sen bilirsin.

Klavye sadece tuş ve switchten olusmuyor. 800 TL'ye alinacak bir klavye kasa kalitesi, switch, pcb gibi konularda bu butcedekilerin yaninda rezil durumda kalır. Kisaca soyledigin tamamen mantiksiz. Yazilimi olup olmayacagi bile supheli 😃.

Klavye sadece tuş ve switchten olusmuyor. 800 TL'ye alinacak bir klavye kasa kalitesi, switch, PCB gibi konularda bu butcedekilerin yaninda rezil durumda kalır. Kisaca soyledigin tamamen mantiksiz. Yazilimi olup olmayacagi bile supheli 😃.

Ben şu anda kullanıyorum Windows yazılımı da var Anti-Ghosting'de var öyle Ultra mega kaliteli olmasa da fiyatını hak ediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı