2.5 bin TL klavye önerisi

Bütçe
2500

otrayt3214

Centipat
Daha fazla  
Klavyem bozuldu o yüzden yenisi alacağım .boyutları /60 veya 65 gibi boyutlarda almayacağım .en az /75 boyutlarında bakıyorum. CS 2, LoL gibi oyunlar oynuyorum. ona göre bakabilirseniz sevinirim.

Hocam en üsteki klavye gibi istemiyorum yazı üste olmasını istiyorum Aula F75 alacaktım normalde ancak malzeme kalitesi kötü ve fiyatına hak etmedikleri söylüyorlar o yüzden almaktan vazgeçip bu konuyu açtım.

Ben 2 senedir kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.

Ben 2 ay kullandım basmama sorunu başladı.

İndirimde şu an bir bak derim.

Aula F75 mi alayım yoksa bu F87 modelini mi?

@kxy hocam bir şey soracağım Aula F75 bazı yerlerde fiyatına hak etmiyceğini ve malzeme kalitesinin kötü olduğunu söyleniyor doğru mu?

@kxy ekstradan normal Aula F75 le Epomaker Aula F75'in farkı nedir? Hangisi daha iyi bir de?

@kxy hocam bir şey soracağım Aula F75 bazı yerlerde fiyatına hak etmiyceğini ve malzeme kalitesinin kötü olduğunu söyleniyor doğru mu?

@kxy ekstradan normal Aula F75 le Epomaker Aula F75'in farkı nedir? Hangisi daha iyi bir de?

Şu an tum klavyelerin fiyati artti. Alinir bu fiyata, cok bir eksisi yok zaten. F87 ile arasindan secim yap. Epomaker Aula F75 zaten Aula F75'in kendisi, ayni urunler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı