2.5 bin TL mouse önerisi

Bütçe
2500

EG3TECHNO

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 9600X 5.4GHZ ANAKART: ASUS Prime B650M-R 7200MHz (OC) EKRAN KARTI: ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC RAM: LEXAR Thor RGB 32GB CL38 6000MHZ SSD:LEXAR NM790 1TB NVMe Gen4 x4 Okuma 7400MB – Yazma 6500MB
KASA: Corsair iCUE 3000D RGB Airflow 750w 80+Bronze
Bütçem 2500 TL civarında elimi rahat ettireceğim bir mouse öneriniz varsa yazın.

Nasıl bir rahatlık istiyorsun? Oyun performansı önemli mi yoksa çizim için falan mı bakıyorsun hocam?

Rahatlık için Palm Grip büyük mouse iyidir ama tabi ki palm grip tutmuyorsan rekabetçi oyunlarda büyük sorun yaşarsın. Önce tutuş tarzını öğrenmen lazım internette çokça rehber var tutuş tarzına göre uygun mouse önerebiliriz ancak.

Bütçem 2500 TL civarında elimi rahat ettireceğim bir mouse öneriniz varsa yazın.
razer deathadder v2 x hyperspeed aktif olarak kullanıyorum mükemmel bir mouse.

Claw galiba şimdi baktım tutuşuma.

razer deathadder v2 x hyperspeed aktif olarak kullanıyorum mükemmel bir mouse.
Claw Grip'in atası deathadder serisi. Hantal bir mouse ama arkadaşın mouse'u gibi hyperspeed yazanlar daha kabul edilebilir ağırlıkta oluyor. Deathadder düşünürseniz Hyperspeed ibareli almanızı öneririm.

Claw galiba şimdi baktım tutuşuma.

Bu ikisine bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…